جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۵
دو شرط مهم برای تداوم‌یافتن پیروزی‌های ملت ایران بر دشمن آمریکایی/ از استقامت تا انسجام میدانی

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری گفت: پیروزی بزرگی که خداوند متعال تا اینجا، در برابرِ مستکبرین عالَم نصیب ملت ما کرده است، ان‌شاءالله ادامه خواهد داشت. این پیروزی‌ها منوط به دو امر مهم است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری در اجتماع شبانه مردم قم که در میدان نبوت برگزار شد، بیان کرد: پیروزی بزرگی که خداوند متعال تا اینجا، در برابرِ مستکبرین عالَم نصیب ملت ما کرده است، ان‌شاءالله ادامه خواهد داشت. این پیروزی‌ها منوط به دو امر مهم است.

شرط اول، صبوری و استقامت

وی افزود: باید صبوری کنیم؛ اتفاقات و حوادث بزرگی در جهان در راه است. این استقامتی که جبهه مؤمنین از خود نشان داده، تشتت و تعارض باطنی جبهه کفار را آشکار می‌کند. خدای متعال نزاع میان آن‌ها را جدی‌تر می‌کند، هرچند در ظاهر در قالب یک جبهه منسجم با ما روبه‌رو شده‌اند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این تنازعات به برخوردها و جنگ‌های بزرگ منطقه‌ای و شاید فرامنطقه‌ای منتهی خواهد شد. ما منتظریم تا آن اتفاقات بزرگ بیفتد و آن‌ها ضربه‌های اساسی را بخورند.

باید بایستیم و استقامت کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری گفت: ما باید بایستیم و استقامت کنیم. نظم جهان در حال تغییر است؛ هم غربی‌ها این را می‌گویند و هم دیگران. حرف‌هایی که این روزها بعضی از سیاست‌مداران و مسئولان آمریکایی می‌زنند، گویای همین واقعیت است که مسئله بسیار جدی‌تر از آن چیزی است که در صحنه نشان می‌دهند. اتفاقات مهمی در جریان است؛ همان‌طور که فروپاشی شرق را دیدیم، ان‌شاءالله فروپاشی آمریکا و غرب لیبرال را نیز شاهد خواهیم بود و باید برای آن مهیا باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: این امر منوط به صبوری و حوصله است. خدای متعال تا الآن بیش از تلاشی که کرده‌ایم، پاداش داده است؛ در این تردید نکنید. به عهد الهی ایمان داشته باشید، اگر ما به عهدمان با خدا وفا کنیم، هیچ‌کس باوفاتر از خدای متعال نیست. خدای متعال به ما وعده نصرت داده و تا الآن نیز لطف او فراتر از تلاش‌های ما بوده است؛ گرچه این تلاش‌های خالصانه، مخلصانه و واقعاً کم‌نظیر در طول تاریخ، بسیار ارزشمندند، اما وفای الهی فراتر از این‌ها بوده و پیروزی‌های چشمگیری را نصیب ما کرده است و ان‌شاءالله این راه همچنان نیازمند صبوری و پایداری ماست.

شرط دوم، انسجام میدانی و صف‌بندی در برابر دشمن

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: دومین مسئله، «انسجام میدانی» است. هیچ‌وقت انسجام و وحدت حقیقی ممکن نیست الا با درگیری و مرزبندی با دشمن. وقتی می‌خواهید انسجام پیدا کنید، باید با جریان باطل درگیر باشید؛ با همه که نمی‌توان رفاقت کرد، این واقع‌شدنی نیست.

وی افزود: بیان قرآن کریم همین است که: «لا أَعْبُدُ ما تَعْبُدُونَ وَ لا أَنْتُمْ عابِدُونَ ما أَعْبُدُ». وقتی معبودها دوتا شد، آن‌ها دنیا را می‌پرستند و ما خدا را، امکان انسجام و وحدت ساختاری وجود ندارد. بنابراین، شرط انسجام، صف‌بندی، برائت و موضع‌گیری روشن در مقابل دشمن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری ادامه داد: امام خمینی(ره)؛ در یکی از بیاناتشان فرمودند: «ان‌شاءالله مردم سلحشور ایران کینه و خشم انقلابی و مقدس خویش‌‎ ‌‏را در سینه‌ها نگه داشته و شعله‌های ستم‌سوز آن را علیه شوروی جنایتکار و آمریکای‌‎ ‌‏جهانخوار و اذناب آنان به کار خواهند گرفت تا به‌لطف خداوند بزرگ پرچم اسلام ناب‌‎ ‌‏محمدی(ص) بر بام همۀ عالَم قد برافرازد و مستضعفان و‎ ‌‏پابرهنگان و صالحان، وارثان زمین گردند.»

این استاد حوزوی گفت: این همان چیزی است که بعدها جریان غرب‌گرا تلاش کرد آرام‌آرام این یخ را آب کند و با ورزش، بازی و امثال آن، مسئله ما را با آمریکا حل‌وفصل کند. امام راحل فرمودند این خشم و نفرت خود را حفظ کنید. اگر این نفرت از بین برود، در نظم جهانیِ استکباری منحل خواهیم شد. صف‌بندی، برائت و نفرتِ مکتبی و به تعبیر قرآن کریم، جهاد در برابر دشمن، برای این است که در دستگاه آن‌ها حل و منحل نشویم و این، لازمه انسجام ماست.

دشمن اصلی ما آمریکاست

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: هرگاه رابطه خود را با دشمن مثبت و مسالمت‌آمیز کنیم، بدانید انسجام مؤمنین به هم می‌خورد. البته در این میان، نباید دشمن اصلی را با دشمنان فرعی یکی بگیریم؛ دشمن اصلی ما آمریکاست، دشمن اصلی ما غرب به پرچمداری شیطان بزرگ است.

وی افزود: البته این استکبار در دنیای اسلام و کشور ما نیز امتدادهایی دارد؛ با آن‌ها باید صف‌بندی کرد و به هیچ‌وجه نباید اولویت‌ها را در این صف‌بندی گم کرد. آنچه ممکن است انسجام ملت ما را خدشه‌دار کند، غفلت از این مرزبندی‌هاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری در پایان گفت: پس رمز پیروزی ما در دو چیز است: یکم، صبوری؛ دوم، انسجام و هوشیاری میدانی. این انسجام نیازمند شناخت دقیق دشمن و مرزبندی قاطع با اوست. ما به هیچ وجه در مقابل دشمن کوتاه نخواهیم آمد و حرف ما همچنان پابرجاست: ما حتماً انتقام خون قائد شهیدمان و شهدای گرانقدرمان را خواهیم گرفت، ان‌شاءالله.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha