شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۸
منبر باید حاوی تعلیم و تغییر بینش باشد

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی با بیان اینکه منبری که سراسر بیان داستان باشد، شاید دارای عبرت باشد  ولی احتمالا دارای تعلیم نیست، گفت: هر سخنرانی و خطابه باید حاوی تعلیم باشد همچنان که حاج مقدس از اوتاد خطابه، می گفتند: «وقتی فردی برای مردم منبر می رود، بدانید روز قیامت باید پاسخگو باشید.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، دوره تخصص توانمندسازی خطابه، امشب ۲۵ مهرماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی، حجت الاسلام والمسلمین هادی الیاسی و حجت الاسلام والمسلمین علیرضا زارع و به همت مدرسه عالی سخنوری و مکتب حضرت امیر، در سالن اجتماعات مسجد حضرت امیر علیه السلام تهران برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی خطیب دینی در شروع این دوره با اشاره به اهمیت خطابه و تبلیغ در عصر حاضر، گفت: با وجود همه تحولات در فضای مجازی و عرصه تبلیغ، همچنان منبر اثرگذار است.
خطیب دینی در ادامه با بیان اینکه منبری حق ندارد هر داستانی را در منبر بیان کند، افزود: منبر در وهله اول، تعلیم است و باید بینش افراد را نسبت به خداوند، طبیعت، دیگران و خودش تغییر دهد. منبر همچنین می تواند انتقال دهنده دانش باشد. انتقال دانش باید فراتر از سطحی مثل هوش مصنوعی باشد.
کارشناس دینی در ادامه با بیان اینکه امروز سطح دانش پامنبری ها بسیار بیشتر از گذشته است، اضافه کرد: منبری در انتقال دانش باید از سطح آن، از چیزی که مردم می توانند به آن دسترسی پیدا کنند، بالاتر باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت مفهوم «قلاب منبر»، خاطرنشان کرد: وقتی می خواهید مکررات را برای مردم منتقل کنیم می توانید سراغ داستان و خواب بروید. منبر نباید تکرار مکررات نباشد.
حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی گفت: منبری که سراسر بیان داستان باشد دارای عبرت است ولی احتمالا دارای تعلیم نیست. هر سخنرانی و خطابه باید حاوی تعلیم باشد. حاج مقدس می گفتند وقتی برای مردم منبر می روید، روز قیامت باید پاسخگو باشید.
بنا بر این گزارش، دوره توانمندسازی خطابه در سه سطح برگزار می شود و این دوره با حضور چهره های شاخص منبر و خطابه و نخبگان تبلیغ برگزار می شود.

استاد انصاریان از اساتید دوره تخصص توانمندسازی خطابه است
حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان، حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی، حجت الاسلام والمسلمین حامد کاشانی و حجت الاسلام والمسلمین میرزا محمدی جزو استادان دوره توانمندسازی خطابه هستند.
دوره توانمندسازی خطابه در همین راستا و با حمایت جمعی از بزرگان خطابه و تبلیغ و مکتب حضرت امیر علی علیه السلام (مسجد حضرت امیر علیه السلام) و به همت مدرسه عالی سخنوری آغاز به کار کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha