چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
حمایت طلاب و اساتید جامعه الزهرا(س) از بانوان محجبه آذربایجان

جامعه الزهرا(س) در واکنش به محدودیت‌های اعمال‌شده علیه زنان و دختران مسلمان در آذربایجان، همایش و گردهمایی برگزار کرد.

در این مراسم که با حضور گسترده اقشار مختلف جامعه الزهرا (س) شامل طلاب، اساتید، کارمندان و دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان برگزار شد، شرکت‌کنندگان حمایت خود را از زنان و دختران مسلمان آذربایجان که از تحصیل، فعالیت‌های اجتماعی، اداری و آموزشی منع شده‌اند، اعلام کردند.

بر اساس گزارش‌ها، زنان و دختران مسلمان آذربایجان امروز بیش از هر زمان دیگری احساس تنهایی می‌کنند، چرا که دولت این کشور آنان را از تحصیل و حضور در عرصه‌های اجتماعی و اداری بازداشته است.

در همین راستا، جامعه الزهرا (س) با حضور حماسی خود در سطح جامعه، ضمن اعلام حمایت از این زنان و دختران، سیاست دولت آذربایجان در منع حجاب را محکوم کرد و از آن برائت جست.

این همایش با مشارکت کلیه اقشار جامعه الزهرا (س) برگزار شد و شرکت‌کنندگان بر لزوم حمایت از حقوق آموزشی و اجتماعی زنان و دختران مسلمان تأکید کردند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha