پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۴
حوزه برای تقویت تولید داخلی و رفع مشکلات بانکی برنامه دارد

حوزه / آیت‌الله اراکی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و کارشناسی حوزه‌های علمیه در حل مسائل اقتصادی کشور، گفت: حوزه برای تقویت پول ملی، ارتقای تولید داخلی و رفع مشکلات بانکی، طرح‌های اقتصادی قوی دارد که باید زمینه تبیین و ارائه آنها در رسانه‌ها فراهم شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله اراکی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور امروز در جمع تعدادی از اساتید و طلاب حوزه علمیه اراک با بیان اینکه استان مرکزی مهد پرورش بزرگان و نخبگان زیادی در رشته‌های مختلف بوده است، اظهار داشت: این استان از نظر کشاورزی، صنعت و معدن هم از استان‌های زرخیز شمرده می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت معیشت طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه و ضرورت مدیریت بهینه موقوفات در این عرصه، ادامه داد: یکی از دغدغه‌های بنده، ارتقای سطح علمی طلاب در حال تحصیل و از جمله طلاب استان مرکزی و اراک است.

آیت‌الله اراکی یکی از راهکارهای پیشرفت و توسعه هر استان را توجه مسئولان به نقش‌آفرینی علما و فضلای حوزوی آن استان دانست و با بازخوانی آیه مبارکه «لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ»، یادآور شد: مفاهیم این آیه مبارکه به ویژگی‌هایی اشاره دارد که هر طلبه حوزه علمیه و مبلغ علوم دینی باید تلاش کند تا آنها را در خود نهادینه کند.

وی از طلاب و فضلای حوزه علمیه اراک خواست تا به موضوعاتی مانند «فقه پاسخگو» اهتمام داشته و در پیگیری و تحقق آنها پیشقدم باشند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با تجلیل از آثار علمای اراک به‌عنوان میراث بزرگ علمی و فرهنگی، تصریح کرد: لازم است خود طلاب و فضلای حوزه علمیه اراک در درس و بحث خود به این آثار گرانسنگ توجه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه برای موضوعاتی مانند تقویت پول ملی، ارتقای تولید داخلی و همچنین رفع مشکلات بانکی، طرح‌های اقتصادی قوی دارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی حتی اجازه نمی‌دهند این موضوعات در رسانه‌ها و صداوسیما مطرح و تبیین شود.

آیت‌الله اراکی خواستار نقش‌آفرینی بیشتر استادان، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه در مسائل کشور شد و با آرزوی توفیقات روزافزون برای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، بیان کرد: ایشان فقیهی بصیر، هوشمند و کاملاً آگاه به مسائل ملی و بین‌المللی هستند و ان‌شاءالله خداوند متعال به دست ایشان، پیروزی‌های بزرگی را نصیب ملت ایران و امت اسلام خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه ملت ما همواره برای کمک به مسئولان آماده بوده و هستند، خاطرنشان کرد: مسئولان باید قدر این مردم حاضر در صحنه را بدانند و تمام همت خود را در رفع مشکلات آنها به کار ببندند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha