شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
آغاز پویش سراسری «به حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم» در استان سمنان

حوزه/ هم‌زمان با فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، پویش معنوی و سراسری «به حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم» از امروز شنبه ۲ آبان‌ماه، به‌صورت رسمی همزمان با سراسر کشور در استان سمنان آغاز به کار کرده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حسین شکوری معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان، با دعوت از عموم شهروندان برای مشارکت در این حرکت خداپسندانه، بر ترویج فرهنگ گذشت، بخشش و گسترش صلح و سازش در جامعه تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا (س) و آموزه‌های اخلاقی و انسانی سیره آن بانوی بزرگ اسلام، اظهار داشت: این پویش فرصتی ارزشمند برای ترویج روحیه گذشت و مهربانی، پایان‌دادن به کدورت‌ها و تقویت همدلی و آرامش در جامعه است. شهروندانی که از نظر قانونی امکان گذشت از حقوق شخصی و دعاوی خصوصی خود را دارند، می‌توانند با تأسی به سیره نورانی حضرت زهرا (س)، از این فرصت معنوی برای حل اختلافات، تحکیم روابط خانوادگی و اجتماعی و فراهم‌کردن زمینه سازش و رضایت بهره ببرند.

معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان همچنین با تأکید بر ضرورت مشارکت و همکاری تمامی دست‌اندرکاران امر خداپسندانه صلح و سازش، از اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف، صلح‌یاران، خیرین، داوران حرفه‌ای و میانجیگران و سایر فعالان این عرصه خواست با اهتمام جدی در اطلاع‌رسانی، تبیین اهداف و ترغیب شهروندان به پیوستن به پویش معنوی، زمینه گسترش مشارکت مردمی و تعمیق آثار معنوی و اجتماعی آن را فراهم کنند.

این مقام قضایی افزود: ترویج فرهنگ بخشش و اصلاح ذات‌البین، افزون بر کاهش اختلافات و کدورت‌ها، می‌تواند زمینه‌ساز بازگشت آرامش به خانواده‌ها، تقویت پیوندهای انسانی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بسیاری از دعاوی باشد.

گفتنی است پویش سراسری «به حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم» از روز شنبه ۲ آبان‌ماه آغاز و تا ۲۲ همین ماه ادامه خواهد داشت. از عموم شهروندان استان سمنان دعوت می‌شود تا با مشارکت در این حرکت معنوی و خداپسندانه، به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س)، با گذشت و بخشش، در گسترش فرهنگ صلح، سازش و همدلی در جامعه سهیم باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha