دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۳
تسخیر سنگر خیابان توسط مردم در ۲۴۰ شب گذشته / نقش ممتاز بانوان در خنثی‌سازی توطئه تجزیه ایران

حوزه/ نماینده ولی فقیه در کاشان با تجلیل از حضور مستمر و خودجوش مردم در میدان طی ۲۴۰ شب گذشته، این حضور آگاهانه را در مقایسه با بی‌تفاوتی مردم صدر اسلام ستود و با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد حاضران در این اجتماعات را بانوان تشکیل می‌دهند، نقش زنان محجبه ایران را در شکست توطئه آمریکا و اسرائیل برای تغییر انقلاب و تجزیه کشور، برجسته و ممتاز توصیف کرد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در پیاده روی اجتماع کنندگان شبانه از میدان پانزده خرداد تا چهارراه ایت الله کاشانی « ساختمان جهاد کشاورزی » با تجلیل از حضور مستمر و خودجوش مردم در میدان طی ۲۴۰ شب گذشته، این حضور آگاهانه را در مقایسه با بی‌تفاوتی مردم صدر اسلام ستود و با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد حاضران در این اجتماعات را بانوان تشکیل می‌دهند، نقش زنان محجبه ایران را در شکست توطئه آمریکا و اسرائیل برای تغییر انقلاب و تجزیه کشور، برجسته و ممتاز توصیف کرد.

مقایسه حضور خودجوش مردم با بی‌تفاوتی اهل صدر اسلام

امام جمعه کاشان با تأکید بر اینکه مردم باید قدر حضور خود را در خیابان و میدان را بدانند، به مقایسه شرایط کنونی با وقایع ۷۵ روز نخست پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) پرداخت و اظهار داشت: وقتی حضور مردم در خیابان‌ها را با اقدامی که حضرت زهرا (س) انجام دادند برای اینکه مردم را به صحنه بیاورند مقایسه می‌کنیم؛ این بی‌تفاوتی مردم صدر اسلام اصلاً قابل واقعاً هضم نیست.

وی با یادآوری اینکه مردم پیش از انتخاب رهبر عالی‌قدر و صرفاً بر اساس احساس وظیفه شخصی و با یک پیام به میدان آمدند، خاطرنشان کرد: از روزی که خبر شهادت امام عزیز و قائد ما اعلام شد، نخستین اجتماع در ساعت هفت صبح در میدان جهاد شکل گرفت و پس از آن در مصلی و میدان ادامه یافت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی این حرکت را کاملاً خودجوش خواند و افزود: خون مطهر امام شهید ما بعثت ایجاد کرد، به معنای واقعی کلمه برانگیخت؛ نه تنها همه ملت ایران را، بلکه مردم خارج از کشور را هم شامل شد.

روایت تاریخی استنصار چهار معصوم در صدر اسلام

عضو مجلس خبرگان رهبری با استناد به جلد یازدهم کتاب «عوالم»، به تشریح تلاش‌های اهل‌بیت (ع) برای بیدار کردن جامعه اسلامی پرداخت و گفت: حضرت زهرا (س) به همراه امیرالمؤمنین (ع)، امام مجتبی (ع) و امام حسین (ع) شب‌ها نه به درب خانه افراد عادی، بلکه به سراغ رزمندگان، سرداران و خالص‌ترین افرادی می‌رفتند که در طول ده سال در بیش از هشتاد جنگ تحمیلی بر پیامبر (ص) همچون بدر، احد و خیبر، به ایشان کمک کرده بودند.

وی ادامه داد: زمانی که این چهار معصوم درب خانه‌ها را می‌زدند، صاحب‌خانه با دیدن حضرت زهرا (س) خجل می‌شد و علت حضور ایشان را جویا می‌شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با نقل عبارات تاریخی آن حضرت بیان کرد: حضرت زهرا می‌فرمودند من آمدم «هَلْ مِنْ نَاصِرٍ» بگویم برای عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ، «جِئْتُکَ مُسْتَنْصِرَةً»، آمدم طلب یاری کنم برای عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ.

وی افزود: با وجود این مطالبه صریح، فردای آن روز هیچ‌یک از آن افراد به جز همان چهار یا پنج نفر معروف یعنی سلمان، ابوذر و مقداد به میدان نیامدند.

نماینده ولی فقیه در کاشان خطاب به حاضران تصریح کرد: اما شما الان دویست و چهل شب است که به توفیق الهی سنگر خیابان را تسخیر کردید. این عبارت امام عزیزمان هست در پیامشان که «سنگر خیابان توسط شما خواهران و برادران تسخیر شده است».

وی این اقدام مردم را کاری بسیار ارزشمند دانست که در صدر اسلام حتی با دیدن چهار معصوم و طلب یاری مستقیم آن‌ها محقق نشد.

نقش ممتاز بانوان در پیروزی انقلاب و شکست توطئه تجزیه ایران

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در محور دوم سخنان خود، ضمن قدردانی از تمامی حاضران، تشکر ویژه‌ای از بانوان به عمل آورد و به تبیین جایگاه تاریخی زنان در پیروزی نهضت‌های اسلامی پرداخت.

وی با اشاره به دیدگاه شهید مطهری (ره) گفت: هنگامی که از آقای مطهری سؤال شد چرا انقلاب‌های صد سال پیش از انقلاب اسلامی، نظیر مشروطه، به پیروزی نرسیدند، ایشان پاسخ دادند که چون در آن انقلاب‌ها خانم‌ها از آن‌ها طرف‌داری نکردند.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه در اجتماعات ۲۴۰ شب گذشته، ۷۰ درصد حضور متعلق به خانم‌هاست، تأکید کرد: این مقطع بسیار مهم از انقلاب اسلامی که آمریکا و اسرائیل و همه اعوان و انصارشان، شیاطین جن و انس دست به دست هم دادند که به زعم خودشان دیگر انقلاب را تغییر بدهند و کشور عزیز ایران را تکه‌تکه بکنند، نقش برجسته خانم‌ها برای از بین بردن این توطئه ممتاز است. ما همه‌مان مدیون ملت ایران هستیم، خصوصاً مدیون بانوان.

وی در ادامه به مفهوم واقعی شعار «زن، زندگی، آزادی» اشاره کرد و افزود: همه دنیا باید از زن‌های محجبه ما یاد بگیرند که در عین شوهرداری، در عین فرزندداری و اشتغالات مختلفی که دارند، از این تکلیف اجتماعی‌شان غافل نیستند.

تفسیر آیه ۲۸ سوره جاثیه؛ لزوم توجه به «کارنامه عمل اجتماعی»

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه روزانه خود در تلاوت و شرح یک صفحه از قرآن کریم پس از نماز صبح؛ به تناسب آیه ۲۸ سوره مبارکه جاثیه با اجتماعات اخیر مردم اشاره کرد.

وی در توضیح این آیه شریفه گفت: قرآن کریم می‌فرماید در روز قیامت همه امت‌ها را می‌خوانند و هر امتی برای خود کارنامه‌ای دارد.

وی با استناد به تفسیر آیت‌الله جوادی آملی در ذیل این آیه، خاطرنشان کرد: بر اساس این آیه، هر انسان علاوه بر وظایف و کارنامه اعمال فردی نظیر نماز و روزه، یک «کارنامه عمل اجتماعی» نیز دارد.

امام جمعه کاشان تصریح کرد: ممکن است فردی در کارنامه اعمال فردی خود نمره هجده، نوزده یا بیست بگیرد، اما از کارنامه اجتماعی غافل باشد؛ در حالی که حضور مردم در تظاهرات ۲۲ بهمن، روز قدس، ۱۳ آبان و اجتماعات ۲۴۰ شب گذشته، مصداق بارز عمل به وظیفه اجتماعی است که نصاب کارنامه عمل اجتماعی آنان را نورانی کرده است.

روایت تکان‌دهنده از شهدای حادثه میناب و دیدار با خانواده‌های آنان در سن‌سن

نماینده ولی فقیه در کاشان ضمن شکرگزاری به درگاه الهی و قدردانی از عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) که به خون به‌ناحق‌ریخته قائد عظیم‌الشأن، شهدای میناب و سایر شهدا برکت بخشید، به دیدار اخیر خود با بازماندگان شهدای میناب در منطقه «سن‌سن» اشاره کرد.

وی با بیان جزئیاتی از این جنایت اظهار داشت: از مجموع ۱۶۸ شهید این حادثه، ۲۶ نفر از خواهران و برادران، معلم و کادر مدرسه بودند که به یک‌باره به شهادت رسیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی به نقل روایت‌های تلخ این خانواده‌ها پرداخت و افزود: یکی از شهدا، خانم مدیر مدرسه بود که به همراه دو فرزندش به نام‌های علی و محیا خانم به شهادت رسیدند و سه شهید از یک خانواده تقدیم شد. در خانواده‌ای دیگر همسر و دخترش به شهادت رسیده بودند. همچنین یکی از معلمان شهید در میان این ۲۶ نفر، بانویی بود که شش ماهه باردار بود و به مانند حضرت زهرا (س) و حضرت محسن (ع)، یک‌باره دو شهید از این خانواده تقدیم شد.

وی تأکید کرد: این وقایع در حال بیدار کردن وجدان بشریت است و بعثتی در کشور ایجاد کرده که ان‌شاءالله با استقامت و اخلاص مردم، ظهور امام زمان (عج) را به توفیق الهی نزدیک‌تر خواهد کرد.

توسل به حضرت فاطمه زهرا (س)

بخش پایانی این سخنرانی به ذکر مصیبت و توسل به ساحت مقدس حضرت صدیقه طاهره (س) اختصاص یافت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با قرائت فرازهایی از دعای توسل تأکید کرد که دشمنان باید بدانند ملت ما فاطمه زهرا (س) را دارد و با یک اشاره آن مادر، تمام دشمنان قلع و قمع می‌شوند.

وی در همین راستا به خاطره‌ای از سید حسن نصرالله درباره نحوه پایان یافتن جنگ ۳۳ روزه لبنان اشاره کرد و گفت: زمانی که از سید حسن نصرالله پرسیدند جنگ ۳۳ روزه چگونه تمام شد، فرمود به عنایت فاطمه زهرا (س).

در پایان این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی به ذکر مصیبت لحظات پایانی عمر مبارک حضرت فاطمه زهرا (س)، غربت حسنین (ع) و امیرالمؤمنین (ع) در مدینه و پیوند آن با مصائب اهل‌بیت (ع) در عصر عاشورا پرداخت.

انتهای پیام./

تسخیر سنگر خیابان توسط مردم در ۲۴۰ شب گذشته / نقش ممتاز بانوان در خنثی‌سازی توطئه تجزیه ایران+تصاویر

تسخیر سنگر خیابان توسط مردم در ۲۴۰ شب گذشته / نقش ممتاز بانوان در خنثی‌سازی توطئه تجزیه ایران+تصاویر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha