سرهنگ پاسدار ابراهیم سانی خانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن گرامیداشت پنجم آذرماه سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به دستور امام خمینی(ره) در سال 58 اظهار داشت: بسیج یک الگوی موفق در خصوص بهره گیری حداکثری از توان مردم در پیشبرد امور و حل مشکلات کشور است که البته این الگو تلفیق شده با تفکر ایمانی و روحیه انقلابی و جهادی است.
وی افزود: گذشت حدود چهار دهه از زمان تاسیس شجره طیبه بسیج به وضوح نشان می دهد که نیروی بسیجی آمادگی دارد در همه عرصه های مورد نیاز انقلاب اسلامی و در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشمداشت مالی وارد صحنه شده و به انجام وظیفه بپردازد.
فرمانده ناحیه بسیج امام رضا(ع) سپاه قم همچنین گفت: حقیقتاً بسیج پشتوانه مستحکمی برای نظام و پشتیبان جدی مردم در برابر مشکلاتی است که کشور و نظام ما با آن روبروست به خصوص در شرایط کنونی که شاهد تشدید فشارها و تحریم های ناجوانمردانه دشمن هستیم، بسیج که برآمده از خود مردم است، به دنبال خنثی سازی توطئه های اقتصادی دشمن و کمک به حل مشکلات در این عرصه است.
وی بیان داشت: در طول این سال ها، انصافاً شجره طیبه بسیج منشأ خدمات بسیاری در عرصه های گوناگون فرهنگی و اقتصادی و بهداشتی و عمرانی و غیره بوده است به خصوص در سال های اخیر در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، طرح ها و پروژه های بسیاری را در سراسر کشور به سامان رسانده و یا در حال انجام آن هاست.
۳۱۳/۸










نظر شما