حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر تحریری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ، با بیان این که در کنار اهتمام نسبت به حل مشکلات اقتصادی نباید از اهمیت توجه به فرهنگی و موضوعات فرهنگی جامعه غافل شد، اظهار داشت: ما در حال حاضر و با توجه به مشکلاتی که داریم نیازمند یک سری تحولات مطلوب در عرصه های اقتصادی و فرهنگی هستیم به خصوص مساله فرهنگ که به تعبیر رسای رهبر معظم انقلاب، همچون اکسیژن برای هواست و از این رو مسایل فرهنگی و توجه به فرهنگ در یک جامعه اسلامی، بسیار مهم و حیاتی است.
وی افزود: گاهی اوقات برخی فکر می کنند که تحول فرهنگی باید خودش به وجود بیاید و حال آن که قبل از هر چیز ما باید خودمان بخواهیم تا این تحول شکل بگیرد و در این بین مردم در ایجاد تحول فرهنگی، نقش کلیدی برعهده دارند.
این استاد حوزه تاکید کرد: البته اهمیت جایگاه مردم در این تحول به معنای نادیده گرفتن نقش نخبگان نیست، چرا که به هر حال در یک جامعه این نخبگان هستند که با ادای مسئولیت خود، آحاد مردم را نسبت به وظایفی که دارند، هوشیار و آگاه می سازند و در مواقع ضروری بر اساس احساس تکلیف و تعهدی که دارند، تذکرات و انتقادات و همچنین راهکارهای خود را بیان می کنند.
وی گفت: به ویژه ما در گام دوم انقلاب باید نسبت به مباحث فرهنگی جامعه، حساسیت و دغدغه مندی بیش از پیشی داشته باشند و انتظار و مطالبه مقام معظم رهبری نیز از ما این است که نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن و آثار و پیامدهای آن هوشیار باشیم و نگذاریم که دشمن در جبهه فرهنگی به اهداف خود دست یابد.
۳۱۳/۸











نظر شما