چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۴ شوال ۱۴۴۵ | Apr 24, 2024
کد خبر: 961609
۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
خانم برقعی

حوزه/تربیت هزاران بانوی عالمه و مهذب در سطوح مختلف علمی، نگارش صد­ها مقاله، پایان‌نامه و کتاب، حضور در مجامع علمی معتبر، پرورش مبلغان متخصص و فرهیخته، راه‌اندازی ده‌ها مدرسه حوزوی و مرکز فرهنگی به صورت خودجوش و جهادی توسط دانش‌آموختگان در سطح ایران و سایر کشورهای جهان از ثمرات جامعه الزهرا(س) و یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، تربیت هزاران بانوی عالمه و مهذب در سطوح مختلف علمی، نگارش صد­ها مقاله، پایان‌نامه و کتاب، حضور در مجامع علمی معتبر، پرورش مبلغان متخصص و فرهیخته، راه‌اندازی ده‌ها مدرسه حوزوی و مرکز فرهنگی به صورت خودجوش و جهادی توسط دانش‌آموختگان در سطح ایران و سایر کشورهای جهان و... از ثمرات جامعه الزهرا(س) و یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران است.

بر اساس این گزارش: به بهانه انتخاب اولین بانوی مدیر برای جامعه الزهرا(س) که خود نیز از دانش آموختگان این مرکز جامع علوم حوزوی است در مطلب زیر با سوابق تحصیلی، علمی، مدیریتی و ... خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) و همچنین فعالیت‌ها و ظرفیت‌های  این مرکز آشنا می شویم:

سرکار خانم سیده زهره برقعی متولد  ۱۳۴۰ در قم  است و سال ۵۷  وارد مکتب قدسیه شد و تحصیل در مکتب علی را با توصیه آیت‌الله العظمی فاضل رحمه‌الله علیه و معرفی آیت‌الله حائری شیرازی از سال ۵۹ تا ۶۴آغاز  و ادامه داد.

از سال ۶۴ تا سال ۷۰ و خواندن رسائل، مکاسب ، کفایه و در جامعه الزهرا(س) ادامه داد و  در درس خارج فقه و اصول و تحصیل دروس عقلی (منطق، بدایه، نهایه الحکمه، فلسفتنا و اسفار اربعه)، اساتید مبرزی همچون آیات و حجج اسلام والمسلمین حسن‌زاده آملی، حائری شیرازی، رازینی، موسوی هوایی، تجلیل، گنجی، فاکر، حسن آقا تهرانی، شب زنده دار و امراللهی شرکت کرد.

تحصیلات جدید وی،  دیپلم تجربی، دانشجوی پیراپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛  کارشناسی ارشد مدرسی الهیات و معارف اسلامی با گرایش فلسفه و کلام؛ مرکز تربیت مدرس قم (سال ۱۳۷۳)؛  دکتری: فلسفه تطبیقی سال ۱۳۷۸ مرکز تربیت مدرس قم  است.

سوابق تدریس در حوزه و دانشگاه

۱- ادبیات عرب، در سطح یک حوزه و مقطع کارشناسی دانشگاه؛

۲- لمعتین، در حوزه؛

۳- منطق؛

۴- فلسفه [حکمت متعالیه] (اشارات و شواهد)؛

۵- کلام و معارف؛

۶- تاریخ فلسفه اسلامی

د: مسئولیت‌های علمی اجرایی

۱- مدیر آموزش جامعه الزهرا (س) سال ۶۷ تا ۷۱ (اولین مدیر زن آموزش جامعه الزهرا)

۲- مدیر پژوهش جامعه الزهرا (س) از سال ۷۹ تا ۸۲(اولین مدیر پژوهش جامعه الزهرا)

۳- مسئول ستاد اساتید و قائم‌مقام معاونت هماهنگی جامعه الزهرا (س) از سال ۸۵ تا ۹۲ (تشکیل ستاد اساتید با رویکرد جایگزینی اساتید بانو )

۴- تأسیس گروه استعدادهای درخشان و مدرسه تلاشگران ویژه طلاب نخبه جامعه الزهرا

۵- معاونت هماهنگی آموزش و پژوهش جامعه الزهرا

۶- عضو هیئت‌امنای دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی از سال ۱۳۹۵

۷- عضو هیئت‌امنای جامعه الزهرا (س) از سال ۹۷ تاکنون

۸- رئیس پردیس خواهران دانشگاه قم از سال ۱۳۹۲ تاکنون

۹- معاون امور خواهران دانشگاه قم از سال ۱۳۹۷ تاکنون

۱۰- مشاور رئیس دانشگاه قم در امور زنان و خانواده، از سال ۱۳۹۷ تاکنون

۱۱- دبیر ستاد صیانت از عفاف و حجاب دانشگاه قم از سال ۹۳ ۱۳ تاکنون

۱۲- عضو شورای ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست (HSE) دانشگاه قم از سال ۱۳۹۷ تاکنون

۱۳- عضو کمیته علمی همایش امام خمینی و تعلیم و تربیت اسلامی، دانشگاه قم، ۱۳۹۱

۱۴- عضو کمیته علمی همایش انسان، جامعه، سلامت ۱۳۹۵

۱۵- عضو شورای علمی جشنواره پژوهشی بین‌المللی بانو امین (ره)، جامعه الزهرا (س) ۱۳۹۴

۱۶- عضو گروه علمی فلسفه اسلامی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران

۱۷- عضو شورای تخصصی پژوهش جامعه الزهرا (س) از سال ۱۳۹۶ تاکنون

۱۸- عضو گروه تدوین متون فلسفه جامعه الزهرا (س) از سال ۱۳۹۷ تاکنون

۱۹- عضو گروه پژوهشی فلسفه جامعه الزهرا (س) از سال ۱۳۹۶ تاکنون

۲۰- مبلغ و معینه بعثه مقام معظم رهبری ( دامت برکاته )

۲۱- مبلغ نهاد مقام معظم رهبری ( دامت برکاته )

با جامعه‌الزهرا (س)و مدیر جدید آن آشنا شویم

ه: فعالیت‌های پژوهشی

  کتاب

۱- خیال ازنظر ابن‌سینا و صدرا، انتشارات، بوستان کتاب

۲- سیمای خانواده در قرآن (کتابچه)، انتشارات: جامعه الزهرا (س)

 مقالات

۱- مراحل قضا و قدر از منظر صدرالمتالهین و رابطه آن با علم الهی، معرفت فلسفی،۱۳۹۸؛

۲- بررسی و نقد کثرت‌گرایی دینی از دیدگاه ابن‌سینا و مناسبات آن با آیات و روایات. فصلنامه علمی پژوهشی الهیات تطبیقی، ۱۳۹۷؛

۳- هفت‌آسمان قرآن از منظر صدرالمتالهین و فخر رازی. (پژوهش‌های تفسیر تطبیقی، دانشگاه قم، شماره ۵، ۱۳۹۶؛ (مشترک)

۴- تحلیل ثبات و تغییر حجاب در مراکز درمانی با نگاه به نظریاتی در فلسفه دین، ارائه به همایش حجاب و عفاف در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ۱۳۹۶؛ (مشترک)

۵- حقیقت بدا ازنظر ملاصدرا، حکمت اسرا، ۱۳۹۵؛ (مشترک)

۶- مروری بر ابعاد نظریه تجلی در عرفان اسلامی، نامه جامعه، ش ۱۱۸، ۱۳۹۵؛ (مشترک)

۷- کارکرد بعد عبادی در سعادت دنیوی از دیدگاه علامه طباطبایی، معرفت، ۱۳۹۳؛ (مشترک)

۸- تحلیل عقلانی وحی با تأکید بر آراء ملاصدرا، خردنامه صدرا، ش ۷۱، بهار ۱۳۹۲؛

۹- خیال و ادراک، فصلنامه مطالعات اسلامی فردوسی مشهد، ش ۸۹، پاییز و زمستان ۱۳۹۱؛

۱۰- سعادت از دیدگاه مسکویه، فصلنامه فلسفی-کلامی دانشگاه قم، شماره ۱۷-۱۸، سال ۱۳۸۲؛

۱۱- نگاهی گذرا به حضور حماسی زن در گذرگاه تاریخ، ارائه در نشست علمی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانشگاه قم ۱۳۹۰؛

۱۲- جبر و اختیار از دیدگاه متفکر شهید محمدباقر صدر، اندیشه ماندگار ویژه‌نامه کنگره بین‌المللی آیت‌الله شهید صدر؛

۱۳- جایگاه حقوق زن از نگاه حضرت علی (ع)، مقالات برگزیده جشنواره نهج‌البلاغه ویژه دانشگاهیان کشور ویژه اساتید اردیبهشت ۱۳۸۰؛

۱۴- راهنمایی دهها پایان نامه فلسفی و کلامی.

آشنایی با فعالیت‌ها و ظرفیت‌های جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها

اسلام به عنوان کامل‌ترین آیین الهی و «قرآن» معجزه­ جاویدِ پیامبر خاتم، سعادتِ همه انسان­ها را تضمین نموده و تحصیلِ علم و دانش و دوری از نادانی را از ضروریات رسیدن به کمال دانسته است.

«طَلَبُ العلم فریضةٌ علَی کُلِّ مُسلمٍ ومسلمةٍ» (پیامبر اعظم صلوات‌الله علیه و آله)

جایگاه تعلیم و تعلُّم در کلام خدا، پیامبر و اهل بیت پاکش، وظیفه­ هر مسلمانی را برای تلاش و خدمت در عرصه­ علم­ آموزی و فراهم­ کردن شرایط لازم در تربیت عالمان و فرهیختگان دوچندان می‌کند.

تاریخِ اسلام، گَواهِ مردان و زنانی است که با تلاشی خستگی‌ناپذیر به مراتب بالایی از دانش و معرفت رسیده و جویندگانِ علم را از چشمه دانایی و فضل خویش سیراب نموده‌اند.

انقلاب اسلامی ایران که با تلاش و مجاهدت بانوان غیور، دوشادوش مردانی از جان گذشته در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزیِ شکوهمندی دست یافت، برای ادامه راهش به حضور بانوانِ عالِم و متعهد در مجامع علمی و مَناصب مدیریتی نیاز داشت.

جامعه زنان ایران اسلامی برای ارتقای وضعیت علمی و برون‌­رفت از جهالتِ دوران ستمشاهی، کمر همت بستند تا در عمل به سفارش اهل ­بیت علیهم­االسلام و رسیدن به اهداف انقلاب، با حضور در دانشگاه­‌ها و مراکز علمی حوزوی، نقشی بی­ بدیل برای زنان مسلمان رقم زنند.

از این ­رو، در سال ۱۳۶۳ با تأییدِ درخواستِ علمای طراز اوّلِ حوزه از سوی حضرت امام خمینی (قدس سره)، دستور تأسیس مرکز جامعی در قم برای تربیت بانوانی مهذّب، بصیر، اندیشمند و اسلام‌شناس، توسط معظمٌ­ له صادر و به نام مبارکِ حضرت زهرا علیهاالسلام مزین شد.

جامعه‌الزهراء علیهاالسلام پس از تأسیس و طی مراحل آماده­‌سازی و تجهیز با حمایت علمای اعلام و هدایت‌های حکیمانه حضرت آیت‌الله‌ العظمی خامنه‌ای مدظله العالی با سرعت در مسیر تعالیِ بانوانِ مشتاق گام نهاده است و اکنون به عنوان «بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع» در سطح ملی و بین‌المللی فعالیت می­کند.

تربیت هزاران بانوی عالمه و مهذب در سطوح مختلف علمی، نگارش صد­ها مقاله، پایان‌نامه و کتاب، حضور در مجامع علمی معتبر، پرورش مبلغان متخصص و فرهیخته، اعطای دانشنامه رسمی به فارغ التحصیلانِ سطوح۲ (کارشناسی)، ۳ (ارشد) و ۴ (دکتری) جهت بهره‌مندی از مزایای علمی و استخدامی کشور، برگزاری دروس آزاد حوزوی، راه‌اندازی ده‌ها مدرسه حوزوی و مرکز فرهنگی به صورت خودجوش و جهادی توسط دانش‌آموختگان در سطح ایران و سایر کشورهای جهان از ثمرات این مرکز جامع علوم حوزوی و یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران است.

با جامعه‌الزهرا (س)و مدیر جدید آن آشنا شویم

الف. تحصیلات حوزوی

۱- سطح ۲ (کارشناسی)

از مهمترین وظایف جامعه‌الزهراء علیهاالسلام، آموزش علوم حوزوی به بانوان است. در این راه، سالانه با پذیرش هزاران طلبه بانو از سراسر ایران و کشورهای دنیا گام بلندی در مسیر آموزش علوم دینی خواهران به صورت حضوری، غیرحضوری و الکترونیکی برداشته شده است.

طلاب خواهر در شیوه حضوری می‌توانند متناسب با شرایط خود به صورت تمام وقت و نیمه وقت تحصیل نمایند.

۲- سطح ۳ (کارشناسی ارشد)

بانوان فارغ‌التحصیلِ سطح ۲ و همچنین خواهرانِ دانش‌­آموخته­­ دانشگاه­‌ها با مدرک کارشناسی در رشته‌های هم­سو می­توانند تحصیلات تکمیلیِ کارشناسی ارشد را در مراکز تخصصی جامعه الزهراء علیهاالسلام زیر نظر ۹ گروه علمی در یکی از رشته‌های تفسیر و علوم قرآن (حضوری و از راه دور) ـ کلام با گرایش مهدویت ـ کلام اسلامی (حضوری و از راه دور) ـ فقه و اصول (حضوری و از راه دور) ـ فلسفه اسلامی ـ مُدرّسی ادبیات عربی ـ تاریخ اسلام (حضوری و از راه دور) ـ تبلیغ  با گرایش حج ـ مطالعات اسلامی زنان ـ مشاورة خانواده ـ تربیت دینی کودک و نوجوان ادامه دهند.

۳- سطح ۴ (دکتری)

با توجه به درخواست ­های مکرّرِ طلاب خواهر و پس از اخذ مجوزهای لازم، دورة آموزشیِ سطح۴ علوم حوزوی با هدفِ احاطه به مبانیِ رشته‌های مختلفِ دروس در سال ۱۳۹۳ راه ­اندازی شد.

هم اکنون این مقطع در رشته‌های«فقه خانواده ـ تفسیر(گرایش تفسیر تطبیقی و گرایش علوم و معارف قرآن) ـ کلام اسلامی ـ حکمت متعالیه» فعالیت دارد.

۴- سطح عالی
این مؤسسه، زمینه ارتقای درجات علمیِ بانوان مستعد را از طریق شرکت در دورة فوق تخصصی «آموزش عالی فقه» با هدف تربیت عالمانی طرازِ اوّل و صاحب­ نظرانی مهذّب و فقیه از سال ۱۳۹۶ با بهره­ گیری از اساتید برجسته مهیا کرده است.

با جامعه‌الزهرا (س)و مدیر جدید آن آشنا شویم

 امور پژوهشی

ضرورت ارتقای شاخص­های علمی پژوهشیِ طلاب و دانش‌آموختگان با نگاهِ «آموزش پژوهش ­محور» از ابتدا مورد اهتمامِ متولیانِ امر پژوهش در این موسسة بزرگ علمی بوده است. راه­اندازی پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام در سال ۱۳۸۴ با بهره ­گیری از ۵ گروه علمی ـ پژوهشی «اخلاق و تربیت، تفسیر و علوم قرآن، تاریخ اسلام، فقه و حقوق و فلسفه و کلام»، تأمین و بروزرسانیِ منابع علمی و روش­های ارایة خدمات در کتابخانه حضرت معصومه علیهاالسلام، اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی، برگزاری کرسی­های ترویجی و آزاداندیشی، نشست ­ها و کارگاه ­های علمی ـ پژوهشی، تدوین نشریات مختلف، راه ­اندازی دانشنامه زن مسلمان و تربیت صد­ها کارشناسِ مسائلِ اجتماعیِ روز به ویژه در حوزه زن و خانواده، بخشی از دستاوردهای مهم پژوهشی است.

 آموزشهای کاربردی ضمن تحصیل

در کنار آموزش­ های مصوبِ تحصیلی، دوره‌های کاربردی متنوع (تربیت پژوهشگر، مبلغ، مدرّس، مشاور، مدیر فرهنگی، مترجم، کارشناس پاسخگویی به سوالات دینی، تدوینگر متون درسی و ...) برای کسب مهارت در عرصه‌های مختلف برگزار می­شود که نتیجه آن آمادگی طلاب برای فعالیت در یکی از عرصه‌های تخصصی مورد نیاز جامعه است.

همچنین برگزاری دوره ­­های متنوع فرهنگی و مهارت‌افزایی (رایانه، هنرهای زندگی، هنرهای تجسمی، نویسندگی و ...) ویژه طلاب و دختران آنها در ایام تحصیلی یا تابستان سهمِ بِسزایی در پرورش استعدادها و آمادگی آنها برای مواجهه با مسائل روزمرة زندگی­­ شان داشته است.  

مراکز مستقل

۱- مرکز آموزش­ های کوتاه ­مدت معارفی

جامعه الزهراء علیهاالسلام با توجه به ضرورت نشر معارف اسلامی در سطح عموم بانوان ایرانی و غیرایرانی که طلبة این مؤسسه نیستند «مرکز آموزش­های کوتاه ­مدت معارفی» را پایه‌گذاری کرد. برگزاری دوره­ های متنوع معارفی و اعتقادی برای ارایة تصویری روشن از اسلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام، متناسب با نیاز مراکز، نهادها و اقشار حقیقی و حقوقیِ داخل و خارج از کشور از جملة خدمات این مرکز است.

۲- مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر
به منظور حمایت و ارتقای علمی طلاب نخبه و استعدادهای برتر، امورِ شناسایی، جذب و برنامه­ریزیِ ویژه برای این دسته از طلاب خواهر در «مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر » تدبیر و راهبری می­ شود.

۳- مرکز بین المللی آموزش زبان
از آنجا که خواهران مشتاق تحصیل در علوم دینی از سایر کشورها نیز راهیِ این مرکز بزرگِ علمی می ­شوند، آشنایی با زبان فارسی جهت تحصیل در مقطع کارشناسی و همچنین تدریس، تحقیق و تبلیغ، هم­پای طلاب ایرانی اهمیت ویژه­ ای دارد. بدین منظور «مرکز بین‌المللی آموزش زبان» با برنامه­ ریزی دقیق، آموزش ­های مقدماتی و تکمیلی را برای آماده‌سازی طلاب غیرایرانی در قالب مهارت­ های «شنیداری، گفتاری، خواندن و نوشتن» ارایه می­ دهد.

۴- «مرکز پاسخ­گویی به سؤالات دینی»

با جامعه‌الزهرا (س)و مدیر جدید آن آشنا شویم

۵- «مرکز مشاوره»
این دو مرکز از جمله بخش ­های مهم، فعال و پرمخاطبی است که با بهره­ گیری از ده­ ها کارشناس زبده و باتجربه در طول روز، پاسخ­گوی نیاز عموم بانوان، طلاب و خانواده­ های ایشان است.

۶- انجمن های طلاب
در کنار این ­همه؛ انجمن های پژوهشی، علمی و فرهنگی مختلفی با حضور فعال طلاب و دانش ­آموختگان تشکیل شده که در راستای نیازهای روز جامعه بشری فعالیت می کند. 

خوابگاه

ایجاد محیطی امن و مناسبِ اسکانِ طلابِ خواهر که از سراسر کشور و اقصی نقاط دنیا به این مرکز بزرگ علمی در شهر مقدس قم مشرّف می­شوند، از دغدغه­های مهم حینِ تأسیس بوده است . از این‌رو، مجموعه­ خوابگاهیِ حضرت خدیجه علیهاالسلام در جوارِ بخش آموزشی با فضایی زیبا و مستقل و ظرفیت بیش از ۱۲۰۰ نفر بنا شده است.

    

مجموعه ورزشی

بنا به سفارش ائمة معصومین علیهم‌السلام و تأکید رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اهمیّت دادن به فعالیت‌های ورزشی و شادابیِ حینِ تحصیل، «مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده فهیمه سیّاری» با امکاناتی مناسب از قبیل استخر و سالن‌های تخصصی مجهّز در ۲۰ رشته ورزشی ارتقای نشاط روحی و جسمانی طلاب و دانش‌آموختگان را به دنبال داشته است.


مهد کودک

این مؤسسه عظیم علمی با راه ­اندازی بزرگترین «مهدکودک» مبتنی بر آموزه ­های اسلامی با ظرفیتی بالغ بر ۱۰۰۰ نفر برای سنین شیرخوار، نوپا و نوباوه در دو بخش کودکان ایرانی و غیرایرانی، ضمن تسهیلِ شرایط تحصیل مادران در مدارس تحت پوشش، زمینه تحصیل آینده دختران را از خُردسالی تا سطوح بالایِ علمی مهیّا کرده است.

  

ب. تحصیلات غیرحوزوی

۱- مجتمع آموزشی تربیتی هُدی

«دبیرستان دخترانة‌ دولتی علوم و معارف‌اسلامی هُدی» بر اساس نیازهای ‌روز جامعه اسلامی و تلاش هیأت موسّس در سال ۱۳۶۷ با مجوز رسمیِ وزارت آموزش‌ و پرورش در جامعه الزهرا علیهاالسلام تأسیس و به‌ تدریج در کرمان، بَوانات، کَهنوج، رفسنجان و ... شعبه­ هایی از آن ایجاد شد.

سال ۱۳۸۶، در پیِ نتایجِ درخشان «مدارس علوم و معارف اسلامی»، راه ­اندازیِ مجتمع آموزشی تربیتی غیردولتی هُدی در دستور کار قرار گرفت و در کنار دبیرستان مذکور، مدارس پیش­ دبستانی، دبستان دوره اول و دوم، دبیرستان دوره‌ اول و دوم (با رشته­ های علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی) شروع به کار کرد.

  ۲- دانشکده هُدی

«دانشکدة الهیات و معارف اسلامی هُدی» با الهام از برنامه ­ها و اهداف سند چشم انداز ۲۰ساله جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد تحول راهبردی و ارتقای سطح کیفی آموزش با مجوز رسمیِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد و امکان تحصیل برای متقاضیان خواهر از ایران و سایر کشورهای دنیا را در مقطع کارشناسی با ۵ رشته «علوم قرآن و حدیث، فلسفه و حکمت اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، روانشناسی) و کارشناسی ارشد با ۷ رشته علمی « علوم قرآن و حدیث، مدیریت آموزشی، فلسفه و کلام اسلامی، فقه و حقوق خانواده، حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم­شناسی، شیعه شناسی با گرایش کلام » تحت اشراف کادر علمی مجرّب مهیّا کرده است. 

با جامعه‌الزهرا (س)و مدیر جدید آن آشنا شویم

سایر خدمات و امکانات

امکاناتی از قبیل بهداری اختصاصی، فروشگاه مجازی کتاب و منابع آموزشی، اردوگاه فرهنگی تربیتی کوثر دستجرد، زائرسرای مشهد مقدس، «تالار بیداری اسلامی» با ظرفیت ۱۴۰۰ نفر ویژه همایش­ها و اجلاسیه‌های ملی و منطقه ­ای،  پایانه اختصاصی حمل و نقل درون شهری، برنامه ­ریزی و انجام امور چاپ و نشر آثار اساتید و طلاب از سوی واحد انتشارات، برگزاری اردوهای متعدد زیارتی و سیاحتی (مشهد مقدس، پیاده‌روی اربعین، راهیان نور و... ) در کنار برنامه‌های آموزشی، همه و همه برای خدمت به طالبان علم در این مجموعه آماده شده است.

 * این مجموعة شاخصِ حوزوی، امیدوار است با عنایات حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه، حمایت­های رهبر معظّم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید ادام ­الله ظلهم و بهره ­گیری از اساتید و روش­های نوین آموزشی تربیتی با پشتوانه ­ای غنی از تجربیات گذشته و اتّکا به مدیریتِ ستادیِ آشنا به مسائلِ روزِ مرتبط با حوزه­ زن و خانواده، در راهِ شناسایی، جذب و تربیت خواهرانِ مشتاق به فراگیری علوم اسلامی گام‌های مؤثری بردارد. ان‌شاءالله

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • IR ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
    0 2
    خدا حفظشون کنه اما به مراکزتون بفهمونید که مهذب و غیر مهذب با سابقه ی علمی و عملی قابل تشخیص نیست و ذکر این عناوین در حال حاضر خلاف احتیاط است ممنون
  • IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
    2 0
    سلام علیکم ضمن عرض تبریک خدمت سرکار خانم برقعی مینویسم: اگر من به جای ایشان بودم....... اقدام به جایگزینی استاد خانم به جای اساتید آقا میکردم اقدام به حذف مطالب کم کاربرد در متون درسی میکردم کتب کم ارتباط با رشته های تخصصی را حذف میکردم و به جای آن از کتب مرتبط استفاده میکردم مثلا در رشته تفسیر به جای فقه استدلالی آقای ایروانی ار آیات الاحکام استفاده میکردم اقدام به تربیت طلبه های پژوهش گر میکردم اقدام به شناخت استعدادها و تواناییهای طلاب و حمایت از آن ها جهت کارآمدی بیشترشان میکردم از فارغ التحصیلان برای رفع نیازهای جامعه الزهرا استفاده میکردم با حمایتهای مالی از طلاب انگیزه تحقیق و پژوهش را افزایش میدادم تلاش میکردم هر طلبه ای توانایی رفع نیازی از نیازهای جامعه را داشته باشد از این راه اندازی این پویش سپایگزارم این پویش از جنس امید بود
  • سمیرا IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
    0 0
    سلام حقا که لیاقتش را دارند این بانوی بزرگوار هر چه از تواضع و فروتنی این خانم بگم کم گفتم بماند که در هر جایی مدیر بودند هم قدر و هم با دیانت و هم فعال بودند امیدوارم سنگ جلوی پاش نندازن که مدیریت برازنده ایشونه و حتما از پسش بر میان حتی خیلی بهتر از آقایون
  • سرباز امام زمان IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    1 0
    سلام و عرض تبریک خدمت خانم برقعی عزیز آرزوی موفقیت برای ایشان دارم وازخداوندمیخواهم به ایشان توفیق خدمت در این مرکز علمی روعنایت بفرماید. اگر من جای ایشان بودم.......واقعا سخت است مدیریت کردن این مجموعه ی بزرگ‌ ولی کاشکی میشد دراین مجموعه فقط بانوان خدمت کنن ودرسطح ۲کاشکی میشد بعضی از کتابها حذف بشه وواحدای گرایش بیشتر بشه عمومی ۱۶۰واحد نباشه بجاش گرایش بیشتر از۳۰واحدباشه وکاشکی انقد درسای حوزه زمان بر نبود درنهایت که بسیار خوشحالم مدیریت این مجموعه که متعلق به بانوان است به یک خانم موفق رسید باتشکر وارزوی موفقیت روزافزون برای خانم برقعی عزیز
  • ص IR ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    2 0
    سلام با این همه مسئولیت که فعلا دارند چطور میخوان جامعه الزهرا س رو اداره کنن
  • مبلغ فاطمی IR ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    2 0
    سلام وعرض ادب .وتشکربرای همه لطف های بیکران حوزه .مختصر درخواست خودم رو عرض کنم ۱.حذف دروس بدون کاربرد وجایگزینی علم روز برای طلاب ۲.بیمه تامین اجتماعی برای طلاب خانم و کمک هزینه تحصیلی به خانم ها .برابری طلاب مردوزن ۳.حذف اساتید بدون علم وعمل .جسارت نباشه استادی داریم نحو نه اخلاق دارن و..خدا فقط خبرداره چه زجری بما میدن ۴.بنظرم ۱۹۰واحد درسی برای خانم زیاده .میشه مدت تحصیل قدر لیسانس عادی باشه ولی بجاش کرسی های سخنوری انسان ساز .نه درسی که طوطی وار حفظ شود و بی اثرباشد. ۵.یه مسیر ارتباطی مستقیم اینترنتی هم باشه کل طلاب ازسراسر کشور بیان حرفشون بزنن به شما .من واقعا مستاصلم نمیدونم گاهی از دست دوتا استادم چه کنم هیچ رسیدگی نمیشود. ۶.خواهش می کنم روی حوزه تهران هم توجه کنید ماهم طلبه شماییم کاش کاش میشد .خیلی دارن اذیتمون میکنند
  • مبلغ معلم IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    1 0
    سلام علیکم . ضمن تبریک به مدیریت خانم در جامعه الزهرا س چند پیشنهاد داشتم خدمت ایشان . 1- درسای اضافه حذف بشه برای خانم ها سطح 3 واحداش زیادن . 2- رشته های کودک و خانواده برای غیر حضوری ها هم بزارین در سطح 3 . با این که بیشتر خواهران غیرحضوری و مجازیند اما امکانات کمتری براشون هست ورشته های خانواده مال حضوری هاست . 3-یه فکری هم برای بازار کار فارغ التحصیلان بکنید خصوصا غیر حضوری های شهرستانی . مثلا از اول برای معلم مبلغ یا شغلهای دیگه برنامه ریزی بشه ممنون از زحماتتون . اجرکم عند الله .
  • مبلغ معلم IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    1 1
    سلام علیکم . ضمن تبریک به مدیریت خانم در جامعه الزهرا س چند پیشنهاد داشتم خدمت ایشان . 1- درسای اضافه حذف بشه برای خانم ها سطح 3 واحداش زیادن . 2- رشته های کودک و خانواده برای غیر حضوری ها هم بزارین در سطح 3 . با این که بیشتر خواهران غیرحضوری و مجازیند اما امکانات کمتری براشون هست ورشته های خانواده مال حضوری هاست . 3-یه فکری هم برای بازار کار فارغ التحصیلان بکنید خصوصا غیر حضوری های شهرستانی . مثلا از اول برای معلم مبلغ یا شغلهای دیگه برنامه ریزی بشه ممنون از زحماتتون . اجرکم عند الله .
  • صدیقه IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    0 0
    من اگر مدیر بودم ..برای معنویت طلاب کاری میکردم ..و برای معیشت طلاب ..این چند ترم ک ب صورت مجازی گذشت ما طلبه ها مخصوصا طلاب بین الملل پول نداشتیم کتاب بخریم و مسئولین هم پی دی اف در اختیار ما قرار ندادن و این خیلی دردناک هست ... و شهریه هارو اضافه میکردم ۶ساله دارم درس میخونم هنوز همون ۶۰هزار ... شاید بگید طلبه ب فکر مادیات نباشه و ... ولی وقتی آدم توی جامعه با هزار جور گرانی رو ب رو میشه فکر میکنید میتونه درس بخونه .. فکر و ذهن خانواده من این هست ک چطور پول در بیارن...نه اینکه درس بخونن.. درس خوندیم ب کجا رسیدیم... نه دنیامون رو داریم نه آخرت...
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
    0 0
    در گزینش کارمندان دقت بیشتری میکردم نیروهای غیر طلبه را در راس امور قرار نمیدادم توانمندی های کارمندان را بیشتر رصد میکردم
  • سمانه سادات سادات IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    0 0
    سلام و عرض ادب بنده طلبه حضوری هستم. استاد حضوری نداریم. و متاسفانه سوالات امتحانی خیلی سخت و پیچیده است. اگر امکان دارد سوالات راحت تر باشد
  • بنده خدا US ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    0 0
    سلام عرض ادب خدمت مدیریت جامعه الزهراس اگر من مدیر بودم سعی میکردم با فارغ اتحصیلان جامعه بیشتر در ارتباط باشم ۴ سال ناقابل تحصیل می‌کنند وبعد حوزه تمام میشه وار اون طرف انتظارات بالای جامعه همایش برگزار بشه .اطلاعاتی در اختیارشان قرار داده بشه .کلاسهای بصیرتی واموزش آنلاین و آفلاین راه اندازی بشه .بخصوص در زمینه احکام. عقاید....وار همه مهمتر کلاس اخلاق باشه. یه فکری برای مبلغین شود...... حق الزحمه پرداخت بشه.ودر پایان سپاس گزارم که این فرصت به ما دادین ممنونم خلاصه که ما فارغ اتحصیلان مثل ماهی هستیم که بی ون از آب افتادیم ...تشنه علم هستیم علومی که حوزوی باشه ارشدم از دانشگاه گرفتم اما تشنه علوم جامعه هستم....
  • طالب علم IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
    0 0
    باعرض سلام وادب خدمت مدیر محترم جا داره از مدیران قبلی تشکر کرد واقعا زحمات بیشماری برای این مجموعه کشیدن به عنوان یک طلبه که در استانه فارغ التحصیلیه تقا ضا دارم برای طلابی که قادر به نوشتن پایان نامه نیستن مخصوصا طلاب بین الملل که از امکانات کمتر وشرایط متفاوتی نسبت به طلاب ایرانی دارندتمهیدات جایگزین دیگری مانند گدراندن چند واحد اموزش محور علاوه بر دروس گذرانده شده ویا مشابه این در نظر گرفته شود چنانکه در برخی مراکز اموزشی دیگرکماکان انجام می شود تا سهولت وتسریع در امر فارع التحصیلی شود ارزوی موفیت وسلامتی برایتان دارم
  • زهرا شهرکی IR ۰۶:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
    0 0
    با سلام و احترام و عرض تسلیت ایام ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی ره و قیام پانزده خرداد خداوند را شاکرم وبسیار خرسندم از اینکه بالاخره بعد از سالیان متمادی مدیریت جامعه الزهرا سلام الله علیها به بانویی فرهیخته و دانشمند از متن خود واگذار گردید از خداوند منان برای سرکار خانم برقعی عزیز توفیقات روز مسئلت دارم و در این راه هیچ خدمتی دریغ ندارم . اللهم وفقنا لما تحب و ترضی
  • کارمند IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
    0 0
    سلام علیکم سرکار خانم برقعه ای صمیمانه ورودتان را به جامعه پر مسولیت تبریک عرض میکنم از اینکه نظر کوچکترینها را به حساب می آورید ممنون با عرض پوزش اگر بنده به جای شما بودم چند کار انجام میدادم 1-جامعه رابا یک معیار درست ودرمانی (مثلا با ملاک خون شهدا یا وظیفه آن در برابر نظام -یا وظیفه آن برابر تکلیف جهانی ......)محک زده ومیسنجیدم 2-لیستی از راهای نرفته واقدامات انجام نشده تهیه میکردم (مثلا پژوهشهای صورت نگرفته ......)علل وعوامل را بررسی میکردم 3-ذهن جامعه را با حفظ مراتب تقوا از مدیرت غلط پاک میکرم 4--مدیریت قبل وفعلی پالایش میکردم 5-بابر تکلیف ووظیفه فعلی فرایند پویشی جامعه فردا را نه در سطح داخلی در سطح بین امللی تدوین مینمودم 6-آخرین مطلب با یک حرکت میدانی بلا واسطه به ارزیابی نیروها وجایگاهای مرتبط پرداخته با لحاظ شرح وظایف داخلی وکشوری به حسب وظیفه محوله با این دیدگاه هر فردی چه میزان تاثیرگذار بوده ؟وچه تحول مثبتی در جهت رشد جامعه داشته ؟چه خلاقیتی را بکار گرفته ؟.....وچراِیی خلائها؟؟؟/
  • دکترمحمد سالاری IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
    1 0
    سلام اگر من جای مدیر جامعه الزهرا بودم تمام حوزه های خواهران سراسرکشور را مطابق با برنامه های جامعه الزهرا پوشش میدادم
  • زینب عباسی IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    0 0
    مدیرمحترم جامعه الزهرا سرکارخانم برقعی، سلام علیکم احتراماًبه استحضارمی رساند اینجانب زینب عباسی ازشماخواهشمندم کارکنان جامعه الزهراراازطلاب انتخاب بفرمایید، لباس طلاب مناسب شئون طلبگی باشد ورسمی باشد، وبه نظرمن همه یکدست لباس بپوشندعالی میشود.اگه به خانواده هابیشتراهمیت بدهیدبهتراست،تمام فکروذکرطلاب حضوروغیاب ونمره شده است اصلاًنمی رسیم به خودوخانواده وفرزندانمان.
  • مریم اسماعیلی . طلبه شیفت عصر IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
    0 0
    عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرانقدر سرکار خانم برقعی ،سمت ریاست جنابعالی را تبریک و از خداوند برایتان توفیق مسئلت میکنیم سخن یا درد دلی دارم که فکر میکنم سخن همه دوستانم باشد اکثر بچه های شیفت عصر سنمون بالاست ولی نمرات خوبی داریم و دوس داریم که بعد فارغ تحصیلی ان شاء الله مشغول به کار بشیم و خدمت کنیم . مثلا تربیت مدرس بانوان با سطح ۳ و ۴ رو بر میدارن که ما تا بخوایم سطح ۳ یا ۴ رو بگیریم سنمون بالاتر میره از شما خواهش میکنم که از طلبه های سطح ۲ هم در دوره های تربیت مدرس ثبت نام کنید .امیدوارم که نوشته بنده خونده بشه با تشکر از شما