چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
امیرسرتیپ سیاوش جوادیان

حوزه/ امیرسرتیپ سیاوش جوادیان از فرماندهان و یادگاران دوران دفاع مقدس و جانشین اسبق ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران به همرزمان شهیدش پیوست.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از سمنان، امیرسرتیپ سیاوش جوادیان از فرماندهان و یادگاران دوران دفاع مقدس و جانشین اسبق ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران به همرزمان شهیدش پیوست.

امیر سرتیپ سیاوش جوادیان از پیشکسوتان و فرماندهان گرانقدر سال های دفاع مقدس بود که در حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی از روزهای آغازین جنگ تحمیلی و دهها عملیات بزرگ و سرنوشت ساز حضوری موثر داشت.

وی در سال ۱۳۴۰ وارد دانشکده افسری ارتش شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با درجه سرگردی به فرماندهی گردان ۱۵۵ لشکر ۲۸ پیاده نیروی زمینی ارتش منصوب گردید.

امیر جوادیان در شرایطی که عناصر ضدانقلاب قصد داشتند پادگان سنندج را به عنوان آخرین و تنها سد دفاعی انقلاب اسلامی در سنندج را به تصرف خود درآورند، شجاعانه مقاومت کرد و با انسجام نیروهای رزمنده داخل پادگان و اجرای راهبردهای رزمی و فنون دفاعی مختلف، مانع از نفوذ و هجوم عناصر ضدانقلاب به پادگان سنندج گردید و تنها پرچم برافراشته جمهوری اسلامی ایران در شهر سنندج را با اقتدار حفظ کرد.

وی پس از مدتی با درجه سرهنگ دومی به سمت جانشینی فرمانده لشکر ۲۸ نیروی زمینی ارتش منصوب شد و در مرداد سال ۱۳۶۱ به ریاست ستاد قرارگاه عملیاتی مشترک حمزه سیدالشهداء (ع) منصوب شد و همچنین به عنوان یک افسر شجاع و دلاور در هدایت نیروهای آفندی و پدافندی ارتش و سپاه در برابر ارتش بعثی عراق نقش ممتازی بر عهده داشت.

امیر جوادیان پس از گذراندن دانشگاه فرماندهی‌ و ستاد ارتش در اواخر سال ۱۳۶۶ با درجه سرتیپ دومی به سمت‌ معاون عملیات نیروی‌ زمینی‌ ارتش منصوب گردید و با پایان جنگ تحمیلی مسئولیت فرماندهی قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب را عهده دار شد. کارنامه درخشان و لیاقت و رشادت‌های متعدد و مدیریت عالی وی موجب شد با تصویب فرمانده معظم کل قوا به درجه سرتیپی ارتقا یابد .

سرتیپ جوادیان همچنین در سمت های حساسی از جمله معاون عملیات ستاد مشترک ارتش و جانشینی رئیس ستاد ارتش به ایفای نقش موثر خود در سطوح عالی ارتش ادامه داد.

آن امیر سرافراز ارتش در سال ۱۳۸۱ به افتخار بازنشستگی نائل شد و به عنوان رئیس گروه مشاورین فرمانده کل ارتش معرفی و منصوب گردید و در سال ۱۳۸۸ بنا به دعوت امیر سرلشکر حسین حسنی سعدی در گروه پژوهش و تدوین کتاب های تاریخ تحلیلی نقش ارتش در ۸ سال دفاع مقدس نقش ارزنده ای ایفا نمود و در مدت ۱۱ سال همکاری با این گروه تجارب ارزشمند، دانش نظامی و مشاوره های بسیار مهم و کاربردی را ارائه کرد که ۴ جلد آن به چاپ رسیده و مابقی در آینده ای نردیک به چاپ خواهد رسید و در دسترس عموم علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، پیکر پاک این فرمانده مدبر، ولایی و نام آور ارتش و  نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران جهت تشییع و تدفین فردا از تهران به زادگاهش در استان سمنان انتقال خواهد یافت.

مراسم تشییع پیکر پاک این یادگار دفاع مقدس، امروز پنجشنبه ۳۱ تیرماه در مهدیشهر (حسینیه المهدی به سمت مزار شهدای مهدیشهر) برگزار می‌شود.

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • موسوی IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
    1 0
    خدا روحشونو شاد کنه من ۱۸ ماه سرباز دفترشون بودم