پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
اساتید فراتر از تعلیم نسبت به تربیت دینی و اخلاقی طلاب اهتمام داشته باشند

حوزه/ مسئولین، مدیران، اساتید و طلاب مدرسه علمیه امام علی‌ابن موسی الرضا(ع) با آیت‌الله سید حسن مرتضوی، استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، مسئولین، مدیران، اساتید و طلاب مدرسه علمیه امام علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) با آیت‌الله سید حسن مرتضوی، استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله سید حسن مرتضوی در این دیدار به بیان اهمیت اهتمام نسبت به تربیت دینی و اخلاقی طلاب جوان پرداخت و ضمن ذکر حدیثی از منابع معتبر دینی، به مسئولیت‌های خطیر والدین و مربیان در تربیت جوانان و نوجوانان اشاره و خاطر نشان کرد: لازم است والدین و اساتید نسبت به تربیت و هویت فرزندان خود با راهکارهای دینی اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) مبنی بر «بَادِرُوا أَوْلاَدَکُمْ بِالْحَدِیثِ قَبْلَ أَنْ یَسْبِقَکُمْ إِلَیْهِمُ اَلْمُرْجِئَةُ» تصریح کرد: در این حدیث امام صادق(ع) بر مسئله پیشتازی در تربیت فرزندان دینی تاکید و عنوان نموده اند که پیش از آنکه گروه‌های انحرافی فرزندان شما را به سوی خود بکشند، خود شما باید فرزندان خود را دریابید.

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان با اشاره به رسالت خطیر، مهم و حیاتی معلمان و مدرسان، خاطر نشان کرد: معلمان و افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت می‌کنند، باید بالاتر از سطح عمومی به فکرباشند و تلاش نمایند تا جوانان را به گونه‌ای تربیت کنند که در آینده به شخصیت‌های علمی و دینی برجسته تبدیل شوند و هر معلمی باید تلاش کند که دانش‌آموزانش به محققانی تبدیل شوند که برای تغییر و اصلاح جامعه مفید باشند.

آیت‌الله مرتضوی در ادامه به اهمیت آموزش اصول عقاید صحیح و اخلاق نیکو از سنین پایین اشاره و ابراز کرد: اگر انسان از کودکی اصول درست و اخلاق اسلامی را فرا بگیرد، هیچگاه منحرف نمی شود.

وی همچنین به خطرات و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی که می‌تواند نسل جوان را تهدید کند اشاره و بر لزوم مراقبت از جوانان تاکید و خاطر نشان کرد: در عرصه آموزش و تربیت نسل جوان می بایست ضمن استفاده از منابع دینی معتبر و همچنین بهره مندی از آموزه های گهربار نهج البلاغه، در شکل‌گیری شخصیت دینی و اخلاقی جوانان تلاش کرد.

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان همچنین خواستار توجه بیشتر به علوم دینی و آموزه های اسلامی شد و عنوان کرد که می بایست تعداد محققین و اساتید علوم دینی در جامعه و به ویژه در حوزه‌ها افزایش پیدا کند.

شایان ذکر است؛ در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد، مدیر مدرسه علمیه امام علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) گزارش اجمالی از فرآیند آموزشی و پژوهشی طلاب این مدرسه را ارائه داد.

انتهای پیام 313/49

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha