شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
بیمارستان هزار تختخوابی، عقب‌افتادگی‌های حوزه سلامت در همدان را جبران‌ می‌کند

حوزه / مولانوری گفت: استان همدان با جمعیتی بیش از دو میلیون نفر و جمعیت قابل توجهی از استان‌های همجوار و مرزهای غربی، به ویژه در ایام خاص مانند پیاده‌روی اربعین، نوروز و تابستان، نیازمند احداث بیمارستانی هزار تختخوابی است تا پاسخگوی نیازهای درمانی این جمعیت باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حمید ملانوری شمسی استاندار همدان امروز در نشست شورای سلامت استان همدان، با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه سلامت و درمان، اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی، فرسودگی تجهیزات و بدهی‌های سنگین از جمله مشکلات اصلی در این عرصه است که سیستم بهداشتی و درمانی استان را تحت فشار قرار داده‌اند.

استاندار همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان با بدهی‌های بالغ بر ۲۸۰۰ میلیارد تومانی روبرو است که تا کنون حدود ۸۰۰ میلیارد تومان آن تسویه شده، اما همچنان بار مالی سنگینی بر سیستم بهداشت و درمان استان وجود دارد که این موضوع موجب ضعف در خدمات‌رسانی نیروهای قراردادی و شرکتی شده است.

وی تاکید کرد: استان همدان با جمعیتی بیش از دو میلیون نفر و جمعیت قابل توجهی از استان‌های همجوار و مرزهای غربی، به ویژه در ایام خاص مانند پیاده‌روی اربعین، نوروز و تابستان، نیازمند احداث بیمارستانی هزار تختخوابی است تا پاسخگوی نیازهای درمانی موجود باشد.

ملانوری با اشاره به پیشرفت‌های انجام‌شده در مراحل ساخت این بیمارستان، تصریح کرد: زمین پروژه تخصیص داده شده و نامه‌های لازم به مسئولین مربوطه ارسال شده، که امیدواریم با تلاش وزارت بهداشت، مجوزهای لازم برای شروع عملیات اجرایی صادر شود.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: احداث بیمارستان تخصصی می‌تواند ضمن ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در کاهش هزینه‌ها و مدیریت منابع نیز موثر باشد.

وی ابراز کرد: دولت و مجموعه وزارت بهداشت تمامی ظرفیت‌های خود را به کار گرفته‌اند تا مشکلات حوزه سلامت استان را حل کنند.

مولانوری با اشاره به اینکه امنیت و سلامت دو نعمت بزرگ هستند، گفت: استانداری همدان آمادگی کامل برای همکاری با وزارت بهداشت و دستگاه‌های مرتبط در راستای جبران عقب‌افتادگی‌های موجود در حوزه سلامت را دارد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha