پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
رسالت مؤسسه قرآنی اباصالح المهدی(عج) ترویج آموزه‌های ناب قرآن کریم است

حوزه/ حجت الاسلام امینی گفت: رسالت موسسه قرآنی اباصالح المهدی (عج) تربیت سربازانی وفادار برای امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ترویج آموزه‌های ناب قرآن کریم است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام احمد امینی، مسئول موسسه قرآنی اباصالح المهدی (عج)، در گفت وگویی به تاریخچه و فلسفه تاسیس این نهاد مبارک اشاره کرد و بیان داشت: موسسه قرآنی اباصالح (عج)، نهالی است که با عشق به کلام وحی و در راستای تحقق آرمان والای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت ده میلیون حافظ قرآن، در سال ۱۳۹۲ در دل‌ها کاشته شد و هدف غایی ما، پرورش نسلی از نخبگان قرآنی است که با نور قرآن و عطر اهل بیت (علیهم السلام)، تار و پود جامعه اسلامی را منور سازند.

وی با نگاهی به گذشته‌ای پربار و دستاوردهای چشمگیر این موسسه، گفت: امروز، با افتخار، چهارده مدرسه و موسسه قرآنی فعال (پیش دبستان و دبستان و دبیرستان ) تحت لوای این موسسه، در رشته‌های گوناگون( روخوانی، قرائت، حفظ، ترجمه مفاهیم، تدبر، تفسیر و خطابه) پذیرای جان‌های تشنه معارف الهی است و هزاران فارغ‌التحصیل و تربیت صدها حافظ قرآن کریم، گواه تلاش‌های بی‌وقفه اساتید و مربیان این مجموعه است.

حجت الاسلام امینی با تاکید بر به کارگیری رویکردی متفاوت و جذاب در تربیت قرآنی تصریح کرد: ما بر این باوریم که محیطی سرشار از نشاط و انگیزه، در کنار بهره‌گیری از دانش و تجربه اساتید برجسته و مشاوران متخصص، می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای نهفته در جان کودکان و نوجوانانمان باشد.

مدیر موسسه قرآنی اباصالح (عج) با اشاره به گستره‌ی بین‌المللی این نهاد فرهنگی افزود: این موسسه، با قلبی گشاده، پذیرای ایتام ، محرومان و خانواده های دغدغه مند از بیش از پانزده کشور جهان بوده و هم‌اکنون ظرفیت پذیرش ۱۸۰۰ قرآن‌آموز را داراست.

وی گفت: رسالت بی‌بدیل ما، تربیت سربازانی وفادار برای امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ترویج آموزه‌های ناب قرآن کریم است.

حجت الاسلام امینی ابراز داشت: در صورت حمایت مسئولین وخیرین مدرسه ساز درآینده ای نزدیک بزرگترین مدرسه قرآنی کشور با زیربنایی بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع در ۴ طبقه افتتاح خواهد شد.

وی گفت: این مرکز عظیم، با امکاناتی نظیر ۸۰ کلاس درس، ۶ نمازخانه، ۴ سالن ورزشی، ۳ آزمایشگاه، ۳ کارگاه، ۳ سالن سایت، ۴ آسانسور و ۸ حیاط، ظرفیتی بی‌نظیر برای تربیت هزاران حافظ و قاری قرآن فراهم خواهد آورد و به قطب قرآنی ممتاز در سطح جهان بدل خواهد شد.

حجت الاسلام امینی در پایان سخنان خود افزود: تکمیل این پروژه عظیم، نیازمند همت عالی و دستان سخاوتمند مردم عزیز ایران اسلامی است و از تمامی نیک‌اندیشان و عاشقان کلام وحی دعوت می‌کنیم تا با هر میزان از توان، در این امر خیر مشارکت کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha