سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
معاون اجرایی مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) ایرانشهر توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شد

حجت‌الاسلام جیلانی، معاون صیانت حوزه علمیه سیستان و بلوچستان، از ربوده شدن یکی از طلاب و روحانیون فعال شهرستان ایرانشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زاهدان، حجت‌الاسلام جیلانی، معاون صیانت حوزه علمیه سیستان و بلوچستان، از ربوده شدن یکی از طلاب و روحانیون فعال شهرستان ایرانشهر خبر داد.

وی اظهار داشت: صبح امروز، حجت‌الاسلام رضا صمدی‌فر، معاون اجرایی مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) ایرانشهر، در حالی‌که در مقابل درب مدرسه حضور داشت، توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شد.

معاون صیانت حوزه علمیه سیستان و بلوچستان با ابراز نگرانی شدید از این حادثه، افزود: حجت‌الاسلام صمدی‌فر از طلاب خوش‌سابقه، فعال و خدمت‌گزار در منطقه ایرانشهر است که در زمینه‌های فرهنگی و تبلیغی نیز حضوری مؤثر داشت.

وی ضمن محکوم‌ کردن این اقدام مذبوحانه عنوان داشت : از ساعات اولیه وقوع این حادثه، نهادهای امنیتی و انتظامی موضوع را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده‌ و ان شاءالله شاهد آزادی هر چه سریع‌تر این روحانی خدوم باشیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • طاهری IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
    فقط شیاطین می توانند دست به چنین اقدامی بزنند
  • زیبا IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
    خخدا ازشون نگذره،دنبال تفرقه انداختن بین شیعه و سنی هستن،سالهاست با آرامش شیعه و سنی در کنار هم با درایت های رهبرمون زندگی میکنیم و مشکلی نداشتیم،شدیم خار چشم دشمنای ایران.
  • مهدی IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
    باید بطور جد برای امنیت و خنثی سازی اماده باشیم دشمنی ها همیشه وجود داشته و خواهد داشت.
  • مریم IR ۰۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۱
    لطف کنید پیداش کنید😔