جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
شهید رئیسی تمام عمر خود را وقف عمل صالح کرد

حوزه/ رئیسی گفت: امروز ملت ایران درک درستی از راه شهید رئیسی دارد و برگزاری چله‌های خدمت با محوریت مردمی در سراسر کشور، نشان از فهم عمیق جامعه نسبت به مفهوم عمل صالح دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حانیه سادات رئیسی در اجتماع باشکوه بانوان اصفهان در سالن گلستان شهدای اصفهان که با محوریت تکریم یاد و راه شهید سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، ضمن تسلیت به ملت بزرگ ایران، آزادگان جهان، ملت‌های مقاوم منطقه و رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون خون پاک شهدایی چون شهید رئیسی است و این راه با حضور آگاهانه مردم ادامه خواهد یافت.

دختر شهید رئیسی با اشاره به احساس مسئولیت شهید جمهور در قبال مسائل مردم، به‌ویژه دغدغه عمیق ایشان نسبت به مناطق محروم، بحران آب در شرق اصفهان و دغدغه‌های مردم مازندران، گفت: پدرم دردمندانه و بی‌وقفه در مسیر خدمت به مردم تلاش می‌کرد و از هیچ فرصتی برای کاستن از آلام ملت دریغ نداشت.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی تمام عمر خود را وقف عمل صالح کرد، یادآور شد: آن‌چه از ایشان در قاب رسانه دیده‌اید، تنها بخشی از حقیقت زندگی شهید جمهور است، ما از نزدیک شاهد اخلاص، توکل، تقوا و مجاهدت بی‌وقفه ایشان بودیم؛ مردی که تا آخرین روزهای زندگی خود، شب‌های پنجشنبه را با اقامه نماز جعفر طیار و نماز امیرالمؤمنین (ع) به شب‌زنده‌داری می‌پرداخت و ذکری از لبانش جدا نمی‌شد.

رئیسی، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده شهید جمهور، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب شهید رئیسی را از حیث قلب، زبان و عمل، انسانی ممتاز دانستند و این ارزیابی عمیق، مسؤولیت ما را در ادامه دادن مسیر ایشان دوچندان می‌کند.

دختر شهید رئیسی، تأکید کرد: امروز ملت ایران درک درستی از راه شهید رئیسی دارد و چله‌های خدمت که با محوریت مردمی در سراسر کشور در حال برگزاری است، نشان از فهم عمیق جامعه نسبت به مفهوم عمل صالح دارد، این چله‌ها که تا عید قربان ادامه خواهد داشت، بهترین هدیه مردم به روح بزرگ آن شهید عزیز است.

وی با یادآوری پیوند وثیق شهید رئیسی با ملت‌های مظلوم منطقه، از جمله غزه، یمن، سوریه و لبنان، اظهار کرد: پدرم در کنار سیاست، یک شخصیت دینی بود و در دیپلماسی خود نیز پایبند به ارزش‌های اسلامی بود، همان‌گونه که به صراحت به رئیس‌جمهور روسیه نیز گفت که «شخصیت دینی‌ام را فدای سیاست نمی‌کنم»، و این باور، پشتوانه عزت ایران در عرصه‌های بین‌المللی بود.

رئیسی خطاب به بانوان حاضر در مراسم گفت: اگر امروز پدرم در میان ما نیست، وظیفه ماست که از درون ملت، هزاران شهید رئیسی برخیزند، ما همه خانواده شهید جمهور و ادامه‌دهنده راه او هستیم و این مسئولیت سنگین است، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در لحظات سرنوشت‌ساز، راه درست را انتخاب خواهند کرد.

در ادامه این مراسم، از سنگ مزار یادبود شهید رئیسی و شهید سید حسن نصرالله به عنوان نماد مقاومت امت اسلامی به صورت نمادین رونمایی شد.

شهید رئیسی تمام عمر خود را وقف عمل صالح کرد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha