به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت الاسلام دهقان، امام جمعه شاهدیه یزد، در گردهمایی ائمه جماعات مساجد یزد که در مسجد قندهاری برگزار شد با بیان ویژگی هایی از شهید رئیسی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در مورد رئیس جمهور فقید می فرمایند: خصوصیات شهید رئیسی می تواند الگوی مدیریتی کشور باشد و رئیسی عزیز مصداق کامل خصوصیات یک مسئول حکومت الهی بود، تعابیری که درباره احدی از شهدا و علما بیان نکردند.
وی افزود: وظیفه ما است که این خصوصیات و ویژگی ها را احصا کرده و برای مردم و مسئولان بیان کنیم و در جهت نشر آن خصوصیات در جامعه تلاش کنیم.
حجت الاسلام دهقان ادامه داد: شهید رئیسی خود را خادم ملت و سرباز ولایت می دانست، در میدان عمل خدمت گذار مردم بود و در جهت رفع مشکلات جامعه شبانه روز فعالیت داشت.
وی تصریح کرد: شهید رئیسی الگو شد چون در تمام زندگی تسلیم فرمان خداوند متعال بود و شهادت پاداش خدمت صادقانه و مخلصانه اش بود، خصوصیات او باید الگوی مسئولان عالی نظام قرار بگیرد.
امام جمعه شاهدیه به مظلومیت شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: یکی از ابعادی که در زندگی شهید آیه الله رئیسی کمتر به آن پرداخته می شود، بحث مظلومیت این شهید بزرگوار است.
وی ادامه داد: امام(ره) در باره شهید بهشتی(ره) فرمودند: آنچه در باره شهید بهشتی(ره) متأثر هستم مظلومیت ایشان در این کشور بود. رهبر حکیم انقلاب اسلامی نیز در باره مظلومیت شهید رئیسی فرمودند: دلم برای رئیسی سوخت. چرا که مظلومیت شهید رئیسی به مراتب بیشتر از شهید بهشتی(ره) بود.
حجت الاسلام دهقان افزود: اوج مظلومیت شهید رئیسی مربوط به سه زمان است، اول دوره رقابت انتخاباتی، که در این دوره برای اینکه رقیب را کنار بزنند، هر نوع اهانتی را روا داشتند. ولی او با اینکه در رأس دستگاه قضا بود، و قدرت داشت که با آنان برخورد نماید، ولی عکس العملش در برابر انبوهی از توهین این بود که اگر مشکلات مردم با توهین به من حل می شود، اشکالی ندارد. یا می گفت از این همه توهین به من خسته نشدید.
وی دومین دوره را دوره ۱۰۰۰ روزه ریاست جمهوری برشمرد و گفت: تمسخرها و اهانتها در این دوره به اوج خود رسید. می گفت ما امسال قطعی برق نداشتیم، مسخره کردند و گفتند مگر قطعی برق هم دستاورد است. امروز همه آنان فهمیدند قطع نشدن برق مردم چه دستاورد بزرگی بوده است. از خدمتگذاری پرسید ناهار خوردی؟ چقدر مسخره کردند، ولی او در برابر موج توهینها می گفت خود را سرگرم به این مسائل نکنید و به دنبال رفع مشکلات مردم باشید.
امام جمعه شاهدیه به سومین دوره از مظلومیت شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: این مظلومیت حتی پس از شهادت ایشان نیز ادامه دارد و همچنان شاهد اهانت ها و جسارت ها به ایشان به بهانه های مختلف هستیم.










نظر شما