جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
دشمنان به دنبال تضعیف استقلال و تفکر مهدوی ملت ایران هستند

حوزه/ امام جمعه اشکذر گفت: امروز دشمنان با نقشه‌های جدید به‌ویژه در رسانه و فضای مجازی، به دنبال تضعیف استقلال و تفکر مهدوی ملت ما هستند و هدف اصلی آن‌ ها نه نفت و اقتصاد، بلکه حذف هویت دینی و ولایت‌مدار مردم ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی، امام جمعه اشکذر، در خطبه نماز جمعه امروز اشکذر، با بیان اوصاف متقین در نهج‌البلاغه گفت: پرهیزگار در سکوت گرفتار اندوه نمی‌شود، زیرا سکوت او سبب نجات از آفات زبان است.

وی افزود: پرگویی، انسان را از یاد خدا و تفکر در دنیا و آخرت باز می‌دارد و طبق فرمایش امام صادق(ع) از حضرت مسیح(ع)، «سخن گفتن بی‌جا موجب قساوت قلب می‌شود.

خطیب جمعه اشکذر تأکید کرد: عاقل کسی است که در جای لازم سکوت کند و در موضع نیاز، به اندازه و به موقع سخن بگوید.

وی در ادامه با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) به «جنگ روایت‌ها» اشاره کرد و گفت: امام حسن مجتبی (ع) قربانی تحریف روایت‌ها و ضعف تحلیل سیاسی مردم شد؛ جایی که معاویه و عمروعاص با جنگ روانی و وارونه‌نمایی حقیقت، آن حضرت را «مُضلّ المؤمنین» معرفی کردند در حالی که صلح امام، تدبیر عزتمندانه برای حفظ اصل دین و بقای امت بود.

امام جمعه اشکذر خاطرنشان کرد: پس از صلح، در کربلا و دوران اسارت، این حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بودند که با خطبه‌های خود، پرده از چهره واقعی بنی‌امیه برداشتند و حقیقت قیام عاشورا را برای مردم روشن ساختند.

وی تصریح کرد: امام حسن(ع) شهید «جنگ روایت‌ها»ست، زیرا مردم آن روز به دلیل نداشتن تحلیل سیاسی درست، فریب تبلیغات دشمن را خوردند و امام خویش را تنها گذاشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با اشاره به شرایط امروز منطقه گفت: همان‌گونه که دشمن صهیونیستی و استکبار جهانی با هزینه‌های کلان در رسانه و فضای مجازی می‌کوشند واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهند ملت ایران نیز باید با بصیرت، آگاهی سیاسی، اتحاد و همراهی با ولی‌فقیه زمان در برابر این جنگ ایستادگی کند.

امام جمعه اشکذر تأکید کرد: اگر مردم زمان امام حسن(ع) گرفتار کمبود تحلیل سیاسی نبودند، تاریخ اسلام به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد؛ امروز نیز ما باید مراقب باشیم در برابر نقشه‌های دشمن همان اشتباه تکرار نشود و با هوشیاری و ایستادگی، عزت و اقتدار امت اسلامی حفظ شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی در خطبه دوم با اشاره به سالروز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ گفت: طراح اصلی این کودتا استعمار انگلیس بود که پس از ناکامی در بهره‌برداری از صنعت نفت، با همکاری آمریکا نقشه سرنگونی دولت ملی مصدق را در قبرس طراحی کرد و نتیجه این خیانت، بازگشت استبداد داخلی و سلطه استعمار خارجی بر کشور و ۲۵ سال حاکمیت خفت‌بار پهلوی دوم بود.

وی با بیان اینکه ملت ایران هزینه‌های سنگینی از دخالت‌های غرب پرداخته است، افزود: امروز نیز همان دشمنان با نقشه‌های جدید به‌ویژه در رسانه و فضای مجازی، به دنبال تضعیف استقلال و تفکر مهدوی ملت ما هستند و هدف اصلی آن‌ ها نه نفت و اقتصاد، بلکه حذف هویت دینی و ولایت‌مدار مردم ایران است.

خطیب جمعه اشکذر با انتقاد از جریان غرب‌گرا در داخل کشور گفت: واژه‌هایی چون تغییر پارادایم و شعارهای پرزرق‌وبرق چیزی جز پوششی بر بی‌کفایتی‌ها و تکرار تجربه تلخ برجام نیست؛ تجربه‌ای که ثمره آن تعطیلی صنعت هسته‌ای، توقف پیشرفت علمی و ادامه فشارها و تحریم‌ها بود.

حجت الاسلام والمسلمین صانعی تأکید کرد: دشمن بارها نشان داده است که مذاکره با او راه به جایی نمی‌برد چرا که مشکل او با ایران اسلامی، اصل تفکر شیعی و مهدوی ماست.

وی تصریح کرد: صهیونیسم جهانی به دنبال تحقق رؤیای اسرائیل بزرگ و حذف اندیشه ولایت فقیه است و از این‌رو هرگونه سازش، خیانتی آشکار به آرمان‌های انقلاب خواهد بود.

امام جمعه اشکذر با تقدیر از تلاش‌های دولت و رئیس‌جمهور در پیگیری وفاق و حل مشکلات کشور گفت: امروز همه باید با همدلی و حمایت از دولت، در برابر نقشه‌های دشمن بایستیم و اجازه ندهیم تجربه تلخ ۲۸ مرداد بار دیگر در تاریخ تکرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین صانعی در پایان با تشکر از حضور مردم، نیروهای بسیج، سپاه و انتظامی در مراسم عزاداری و نماز جمعه، با گرامیداشت روز جهانی مسجد خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم مساجد و نماز جمعه در شهرستان مان پررونق‌تر و پویاتر شود و همان‌گونه که پیامبر اسلام(ص) خواستند، محور انسجام و پیشرفت جامعه باشد.

انتهای پیام/۳۱۳/۴۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha