جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
پاسخ رهبر معظم انقلاب به ترامپ، نشانه‌ای از عزت و اقتدار ایران است

حوزه / حجت‌الاسلام لفته‌پور گفت: پاسخ قاطع رهبر معظم انقلاب به یاوه‌گویی‌های ترامپ، نشانه‌ای از صلابت و غیرت ملی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از شهر اهواز، حجت‌الاسلام لفته‌پور امام جمعه شهر چمران امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، از تلاش‌های خالصانه پرستاران قدردانی کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای حضرت زینب (س) اظهار داشت: «عالمی هستی که نزد کسی تعلیم ندیدی و دانایی هستی که نزد کسی نیاموختی»؛ این سخن امام سجاد(ع) نشان از علم و بصیرت ذاتی حضرت زینب دارد.

امام جمعه چمران، افزود: حضرت زینب(س) حماسه‌ای عزتمندانه همراه با حجاب، استقامت و ایمان راسخ رقم زد، ایشان در برابر هیچ تهدید و تبلیغی عقب‌نشینی نکردند و تا آخرین لحظه بر اعتقاد خود ایستادند، تمام تلاش دشمنان در دوران اسارت آن حضرت، شکستن صلابت و عظمت شخصیت ایشان بود، اما زینب کبری با پایداری خود، اسلام ناب محمدی (ص) را سربلند و طاغوتیان زمان را رسوا ساخت.

حجت الاسلام لفته‌پور با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با قهرمانان ورزشی ابراز کرد: روند رسانه‌ای دشمن پس از جنگ اخیر این‌گونه القا می‌کرد که رهبر معظم انقلاب ناچار خواهند شد مانند شهید سیدحسن نصرالله زندگی غیرعلنی داشته باشند، اما سخنرانی علنی و آرامش‌بخش ایشان، پاسخی عملی و کوبنده به عملیات روانی دشمن بود.

وی یأس رژیم صهیونیستی را از دستاوردهای مهم جبهه مقاومت دانست و با اشاره به فرمایش رهبر مظعم انقلاب اظهار کرد: دشمن نباید بتواند فضای کار و تلاش کشور را تضعیف کند، یکی از مهم‌ترین وظایف جبهه انقلاب، ارائه استدلال‌های منطقی برای تثبیت این گزاره است که «رژیم صهیونیستی ناامید است».

امام جمعه چمران، پاسخ قاطع رهبر معظم انقلاب به یاوه‌گویی‌های ترامپ را نشانه‌ای از صلابت و غیرت ملی دانست و تصریح کرد: این پاسخ نشان داد که رهبر معظم انقلاب در خط مقدم دفاع از عزت ایران و ایرانی قرار دارند و اجازه نمی‌دهند هیچ فرد یاوه گویی بدون پاسخ بماند.

وی تأکید کرد: فردی که با تظاهرات ۷ میلیونی مخالفان خود درگیر است، در جایگاهی نیست که برای ملت‌های دیگر قلدری کند، رهبر معظم انقلاب با این موضع، بار دیگر هیمنه پوشالی آمریکا را به چالش کشید.

حجت الاسلام لفته‌پور با گرامی‌داشت روز نوجوان و روز بسیج دانش‌آموزی ابراز کرد: وظیفه همه ما است که مدارس را به مسجد و بسیج پیوند دهیم و گفتمان انقلاب اسلامی را در میان نسل جوان با تلاش مضاعف و آموزش هدفمند گسترش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در این مسیر، آموزش و پرورش مسئولیتی سنگین و تعیین‌کننده بر عهده دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha