پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران صاحبان اصلی انقلاب‌ هستند

حوزه/ حجت الاسلام دنکوب گفت: خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران صاحبان اصلی این انقلاب‌ و همه مسئولان در برابر آنان وظیفه‌مند و بدهکار می باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گرگان، حجت‌الاسلام قاسم دنکوب مدیرکل بنیاد شهید گلستان ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران صاحبان اصلی این انقلاب‌اند و همه مسئولان در برابر آنان وظیفه‌مند و بدهکارند.

وی با اشاره به گستردگی ارتباط بنیاد شهید با تمامی دستگاه‌های اجرایی افزود: بنیاد شهید یک دستگاه معمولی نیست؛ ما با تمام نهادها و ارگان‌ها در ارتباط مستقیم هستیم، زیرا هر شهید یا جانباز ممکن است در هر اداره‌ای موضوع یا مطالبه‌ای داشته باشد. مسئولان باید بدانند جایگاهی که در آن نشسته‌اند با فداکاری ده‌ها شهید رقم خورده و این حقیقت باید سرلوحه رفتار و خدمت‌رسانی باشد.

حجت الاسلام دنکوب با انتقاد از نگاه ترحم‌آمیز برخی افراد در ارائه خدمات به جامعه ایثارگران، گفت: هیچ مسئولی حق ندارد از سر ترحم به خانواده شهید یا جانباز خدمتی ارائه کند. ما وظیفه‌مندیم و افتخار می‌کنیم که کوچک‌ترین قدم را برای حل مشکلات این افراد برداریم.

مدیرکل بنیاد شهید گلستان با قدردانی از استاندار گلستان، وی را سرمایه‌ای ارزشمند برای استان خواند و ادامه داد: استاندار خود از ایثارگران و جانبازان انقلاب است و تأکید ویژه‌ای بر توسعه خدمات به جامعه ایثارگری دارد. بسیاری از اقدامات اخیر در حوزه توانبخشی با حمایت مستقیم ایشان پیش می‌رود.

حجت الاسلام دنکوب از آغاز مراحل اجرایی خوابگاه و مرکز توانبخشی جانبازان قطع‌نخاعی خبر داد و یادآور شد: سال‌ها بود جانبازان نخاعی گلستان برای دریافت خدمات توانبخشی مجبور بودند مسیر ۱۲۰ تا ۱۳۰ کیلومتری تا ساری را طی کنند و از خانواده دور بمانند؛ اما امروز با پیگیری‌های مستمر، قدم اول برای ایجاد مرکز توانبخشی و خوابگاه در استان برداشته شده است.

وی اظهار کرد: فعلاً ظرفیت اولیه خوابگاه ۱۵ نفر پیش‌بینی شده که فاز نخست آن با پنج تخت آماده‌سازی می‌شود. تجهیزات، فضاهای درمانی و اتاق‌های فیزیوتراپی نیز در حال طراحی و تأمین است.

مدیرکل بنیاد شهید گلستان با اشاره به ضرورت تأمین اعتبار برای تکمیل این پروژه، تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های ما تأمین بودجه است که هم از محل اعتبارات استانی و هم با کمک مسئولان ملی دنبال می‌شود. نمایندگان مجلس، خبرگان رهبری و مسئولان استان قول مساعد داده‌اند که در این مسیر همراه باشند.

حجت الاسلام دنکوب با بیان اینکه در خدمت‌رسانی به ایثارگران هیچ‌گاه کوتاه نخواهد آمد اظهار کرد: بنده به‌عنوان فرزند شهید و خادم جامعه ایثارگری، پیگیری مستمر این مطالبه را وظیفه خود می‌دانم و از همه ظرفیت‌ها برای تحقق آن استفاده خواهم کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha