به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، کارشناس حوزه زنان، در رویداد فرهنگی ـ آموزشی «نـــورا» که به همت فرهنگسرای مهر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان و با مشارکت آموزش و پرورش این شهر برگزار شد، به تبیین ارتباط پوشش با خشونت جنسی و شی انگاری زنان پرداخت.
عالمه جویپا در این نشست که با حضور مربیان پرورشی و طرح امین در سالن مهرگان فرهنگسرای مهر همراه بود، با استناد به نظرسنجیهای موسسه جهانی ایپسوس در ۲۷ کشور، تأکید کرد: مهمترین چالش زنان در جهان، خشونت و آزار جنسی است.
وی با اشاره به نظریه «شی انگاری» و پژوهشهای سه دهه اخیر، افزود: ریشه خشونت علیه زنان، نگاه شی گونه به آنان است که با جنسی سازی پوشش در جامعه تشدید میشود.
کارشناس حوزه زنان، با اشاره به کتاب «زنان زندانی؛ روایتی از فجیعترین جنایت تاریخ علیه زن»، راهکار این معضل را در دو محور، پرهیز مردان از نگاه ابزاری و انتخاب پوشش عفیفانه توسط زنان برای حفظ کرامت انسانی دانست.
انتهای پیام./











نظر شما