شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
حضور آیت‌الله اعرافی در ستاد فرماندهی انتظامی استان قم + عکس

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان قم از مجاهدت‌های پرسنل فراجا برای تأمین امنیت و آرامش مردم قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، ظهر امروز شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان قم، مورد استقبال سردار سردار محمدرضا میرحیدری، فرمانده انتظامی و دیگر مسئولان پلیس استان قرار گرفت.

ببینید:

تصاویر/ خداقوت آیت‌الله اعرافی به فرماندهان انتظامی استان قم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور نشستی با فرمانده و مسئولان انتظامی استان از تلاش‌ها و مجاهدت‌های فرماندهان و پرسنل فراجا به ویژه سردار رادان برای تأمین امنیت و آرامش مردم و برخورد قانونی با اغتشاشگران قدردانی کرد.

آیت الله اعرافی همچنین با خداقوت به نیروهای فداکار پلیس، شهادت «عباس اسدی» و «محمد قاسمی هماپور» از نیروهای فرماندهی انتظامی قم که به دست عده‌ای اغتشاشگر و تروریست مسلح به شهادت رسیدند را تبریک و تسلیت گفت.

در ابتدای این جلسه، سردار میرحیدری فرمانده انتظامی استان قم هم با تشکر و قدردانی از حضور آیت الله اعرافی، گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات پلیس در راستای تأمین امنیت مردم عزیز ارائه داد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha