جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
سیاست دفاعی ایران از پدافند به آفند تغییر یافته است

حوزه/ حجت‌الاسلام پردل گفت: سیاست دفاعی کشور از حالت صرفاً پدافندی عبور کرده و به رویکردی آفندی و فعال تغییر یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمد پردل امام جمعه بخش امام حسن در خطبه های نماز جمعه این شهر با بیان اینکه در آستانه یوم‌الله دهه فجر امسال و چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد دو حضور میدانی معنادار رهبر معظم انقلاب بودیم، اظهار داشت: نخست حضور ایشان در مرقد مطهر بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در یازدهم بهمن‌ماه و دوم، حضور در حسینیه امام خمینی(ره) در دوازدهم بهمن‌ماه و بیانات در دیدار اقشار مردم است.

وی افزود: این حضور، طراحی‌ آگاهانه در عرصه جنگ روایت‌ها است و پیام‌هایی صریح و چندلایه برای ملت ایران و جبهه مقابل دارد.

خطیب نماز جمعه بخش امام حسن با اشاره به چالش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در مواجهه با ایران، بیان کرد: آنچه که در موضوع مذاکره از طرف آمریکا مطرح می‌شود، عمدتاً تلاش برای خلع سلاح ایران، تحویل مواد غنی‌شده، محدود کردن برنامه موشکی و قطع ارتباط با محور مقاومت است، این موارد نه مذاکره، بلکه شرط تسلیم بی‌قید و شرط است.

امام جمعه بخش امام حسن عنوان کرد: سیاست دفاعی ایران به سمتی حرکت کرده که رویکرد آن از پدافند به آفند تغییر یافته است. این رویکرد را می‌توان در سه گام عملیاتی ترسیم کرد؛ گام اول هدف قرار دادن منافع آمریکا در منطقه، گام دوم فعال‌سازی نیروهای جبهه مقاومت و گام سوم بستن تنگه هرمز و تاثیرگذاری بر بازار نفت و انرژی می باشد.

وی تصریح کرد: بر اساس تحلیل عملکرد رسانه‌ای دشمن، هدف اصلی ایجاد «ترس» در جامعه ایران است. این هدف از طریق اخبار مستمر درباره تحرکات نظامی و غیرنظامی آمریکا دنبال می‌شود، نقشه راه نهایی دشمن این است که با ترساندن ایران، به‌ویژه مسئولان کشور، بدون پرداخت هزینه‌ای جدی، امتیازات قابل توجهی کسب کند.

خطیب نماز جمعه بخش امام حسن ادامه داد: نکته بسیار مهم این است که مردم به‌ویژه جبهه انقلاب با خوش‌بینی به نظام، دولت و مسئولان اجرایی کشور بنگرند، این اعتماد، سنگ‌بنای پایداری و عبور موفق از این مرحله تاریخی است.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانات ۱۲ بهمن تصریح کردند که آمریکایی‌ها بدانند که اگر این‌دفعه جنگی راه بیندازند، این جنگ، جنگ منطقه‌ای خواهد بود، اگر امنیت انرژی مختل شود، برای همه کشورهای منطقه که بر سر سفره انرژی این منطقه ارزتزاق می‌کنند، مختل خواهد شد، هر کشوری که خاک یا منابع خود را در اختیار آغازگر جنگ قرار دهد، خود را در معرض پیامدهای گسترده قرار داده است.

وی با بیان اینکه باید خلیل بود و به یار اعتماد داشت، ابراز کرد: در جنگ‌های شناختی، پنج پایه و هدف اصلی مورد تهاجم طرفین درگیری قرار می‌گیرد، ایمان، امید، اعتماد، آگاهی و اراده، اما در میان این ارکان، «اعتماد» از جایگاهی محوری برخوردار است. اگر اعتماد لطمه ببیند، چهار رکن دیگر نیز به‌شدت تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند و سیستم دفاعی شناختی یک جامعه دچار فروپاشی می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha