به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین اصغر عرفانی، امروز در جلسه قرارگاه امور مساجد که با حضور نماینده ولی فقیه در استان قزوین، که در دفتر امام جمعه برگزار شد، گفت: مسجد پایگاه اصلی اجتماع اسلامی و همچنین محل عبادت و زمینه ساز حضور مردم برای کنشگری های مختلف است.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: وقتی به همین انقلاب اسلامی نگاه میکنیم میبینیم که مبدا و خواستگاه همین انقلاب، مساجد بودند که حرکت عظیمی را در حوزه انقلاب اسلامی شکل داد.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: مسجد باید فراتر از جایگاه عبادی، محور همبستگی، تصمیمسازی و خدمت عمومی در جامعه اسلامی باشد.
دبیر شورای حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: با تشکیل قرارگاه ملی مساجد که ریاست استانی آن بر عهده نماینده محترم ولی فقیه در استان است، تحولی جدی در مدیریت مساجد رقم خورده و اولین تاثیر و برکاتش را در جریان فتنه اخیر و خروش مردم از مساجد در جهت دفع آن مشاهده کردیم.
مدیر حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: به موازات قرارگاه ملی مساجد، قرارگاه استانی و شهرستانی آنهم تعریف و اعضای آن مشخص و معین شده است و هریک از اعضا هم شرح وظایفی دارند، و آنچه که مربوط به حوزه علمیه است نیاز سنجی، تربیت، توانمند سازی و اعزام امام جماعت است، لذا فعالیتهای حوزه های علمیه تحت نظر ریاست شورای حوزه علمیه و امام جمعه قزوین می باشد که افتخاری ارزشمند برای مجموعه است.
مدیر حوزه علمیه قزوین بیان کرد: کارایی مساجد آنقدر گسترده است که اگر از اول انقلاب به آن توجه جدی می شد قطعاً در میادین اجتماعی فرهنگی و سیاسی بیشتر اثرگزار بود.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی عنوان کرد: آنچه که در حوادث اخیر به ویژه در ۲۲ دی رقم خورد محوریت با مساجد تشکیل شد که به خوبی آن فتنه شوم آمریکایی وصهیونیستی در کشور خنثی شد.
انتهای پیام /










نظر شما