پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹
مشارکت میلیونی در پویش جانفدا بیانگر پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: مشارکت میلیونی مردم در پویش جانفدا برای ایران امام‌رضایی و حضور پررنگ نسل جوان، بیانگر پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی است و این مسیر تا تحقق آرمان‌های نهایی ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، در رزمایش جانفدایان امام رضایی در خرم آباد با تبریک دهه کرامت و میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع)، حضور گسترده مردم را نشانه‌ای از عمق ارادت ملت ایران به اهل‌بیت(ع) و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: حضور باشکوه شما مردم مؤمن و انقلابی، بیعتی دوباره با ولایت و تجدید میثاق با امام راحل(ره) و شهدای والامقام است.

وی با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم در صحنه‌های حساس انقلاب افزود: ملت ایران همواره در فرازهای حساس تاریخی با حضور آگاهانه خود، عزت، اقتدار و استقلال کشور را به نمایش گذاشته‌اند و امروز نیز این اجتماع عظیم نشان می‌دهد که مردم تا پای جان برای حفظ ایران اسلامی ایستاده‌اند.

امام جمعه خرم آباد با اشاره به حضور گسترده اقشار مختلف به‌ویژه جوانان و نوجوانان در این رزمایش عنوان کرد: مشارکت میلیونی مردم در پویش جانفدا برای ایران امام‌رضایی و حضور پررنگ نسل جوان، بیانگر پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی است و این مسیر تا تحقق آرمان‌های نهایی ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا خاطرنشان کرد: برافراشته بودن پرچم شهدا در دستان مردم، نشان‌دهنده تداوم راه ایثار و شهادت است و ملت ایران با الهام از خون شهدا، مسیر انقلاب را با قدرت ادامه می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ایستادگی ملت ایران در دوران دفاع مقدس و آمادگی امروز آنان، نشان می‌دهد که این ملت در برابر هرگونه تهدیدی مقاوم و استوار خواهد ایستاد.

نماینده ولی فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم حاکمیت گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف، از جمله مذاکرات، تصریح کرد: مبنای هرگونه تعامل باید بر اساس عزت، حکمت و مصلحت و در چارچوب اصول انقلاب اسلامی باشد و ملت ایران هرگز به دشمنان خود اعتماد نخواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در پایان با قدردانی از حضور پرشور مردم، همکاری اصناف و تلاش نیروهای اجرایی و امنیتی در برگزاری این مراسم، تأکید کرد: این حضور گسترده مردمی، پیام روشنی از اقتدار، وحدت و استمرار مسیر انقلاب اسلامی به جهانیان مخابره کرد.

این مراسم با شعارهای حماسی، برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و تصاویر شهدای گرانقدر همراه بود و صحنه‌هایی از همبستگی و وفاداری مردم استان لرستان به آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha