حدیث روز

جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۳
حضور میلیونی مردم در تشییع قائد شهید؛ وفاداری به شهدا و سیلی محکم به استکبار است

حوزه/ حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب گفت: حضور میلیونی و خودجوش مردم در تشییع پیکر پاک قائد شهید نشانه‌ای از وفاداری عمیق ملت به آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب امام جمعه موقت کرمانشاه، در خطبه اول نماز جمعه این هفته، به تبیین مفهوم «مبعوث شدن ملت ایران» پرداخت و آن را یکی از عمیق‌ترین مفاهیم گفتمان سیاسی اسلام خواند که در آخرین فرمایشات قائد شهید تجلی یافته است.

وی با اشاره به ریشه‌های قرآنی این تعبیر، تصریح کرد: انبیای الهی برای هدایت فردی و اجتماعی مردم مبعوث می‌شوند، اما قرآن کریم در بیش از ۲۰۰ آیه به «استمتاع» و مبعوث شدن خود ملت‌ها نیز اشاره دارد.

امام جمعه موقت کرمانشاه با استناد به آیه مبارکه «کُنْتُمْ خَیْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ» گفت: کلمه «أُخْرِجَتْ» در این آیه به معنای مبعوث شدن مردم برای انجام رسالت امر به معروف و نهی از منکر است و این ملت را از یک دریافت‌کننده صرفِ پیام، به حامل یک رسالت جهانی تبدیل می‌کند.

حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب با اشاره به آخرین فرمایشات قائد شهید، ابراز کرد: ملت ایران اسلامی پس از شهادت ایشان، مبعوث شد و با حضور باشکوه خود، فتنه‌های داخلی، جنگ روانی و تلاش دشمن برای ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان را خنثی کرد.

وی بر تداوم این بیداری تأکید کرد و نسبت به زمزمه‌های فتنه‌انگیز برخی از مسئولانِ در رأس امور هشدار داد و گفت: طرح جملاتی که نشان از عدم آگاهی یا انکار ساختار ولایی دارد، می‌تواند آغازگر فتنه باشد، اما امت مبعوث‌شده ایران اسلامی پاسخ قاطع به این تلاش‌ها را خواهد داد.

امام جمعه موقت کرمانشاه، ضمن تأکید بر لزوم انجام مذاکره برای تأمین حقوق حقه ملت، بر رعایت شرط ولی‌امر مسلمین در این مسیر تأکید کرد و یادآور شد: تجربه گذشته نشان داد که هر تفاهمی با آمریکا نقض شده و هرگونه تهدید یا تجاوز نظامی از سوی صهیونیست‌ها، خود به‌مثابه نقض تفاهم تلقی می‌شود.

وی بر عدم سازش با آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کرد و به دشمنان هشدار داد: هرگونه تعدی به مرزهای ایران، پاسخ کوبنده و فراموش‌ناشدنی در پی خواهد داشت.

حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب خاطرنشان کرد: در نبرد حق علیه باطل، پیروزی از آنِ ملت مبعوث‌شده ایران اسلامی و نیروهای مسلح تحت فرماندهی رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

امام جمعه موقت کرمانشاه، در خطبه دوم نماز با تأکید بر فضیلت بی‌نظیر شرکت در مراسم تشییع جنازه مؤمنان، ابراز کرد: این عمل شرعی، بر اساس روایات معصومین(ع)، پاداشی عظیم و آثار معنوی شگرفی برای شرکت‌کنندگان به همراه دارد.

وی با استناد به روایات نبوی و فرمایشات امام رضا(ع)، شرکت در تشییع پیکر شهدا را موجب آمرزش گناهان، افزایش درجات معنوی و سهیم‌شدن در ثواب شهدا دانست و حضور گسترده و میلیونی مردم در تشییع پیکر قائد شهید را پیام روشنی برای معادلات دشمنان و مایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی خواند.

امام جمعه موقت کرمانشاه، با استناد به فرمایش پیامبر اکرم(ص) خاطرنشان کرد: نخستین پاداشی که خداوند متعال پس از مرگ به مؤمن عطا می‌کند، بخشش گناهان کسانی است که در تشییع جنازه او شرکت کرده‌اند و بر اساس این روایت، هر فردی که در این آیین مقدس حضور یابد، مشمول رحمت الهی قرار گرفته و هزاران حسنه در کارنامه اعمالش ثبت و هزاران گناه از او بخشیده می‌شود و درجات معنوی وی علوّ می‌یابد.

وی به بیانی از امام رضا(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت در روایتی خطاب به ابن‌شبیب، آرزوی همراهی با کاروان حسینی در عاشورا را مطرح کردند و این پیام را داشتند که هر کس با حضور در مجالس عزای اهل بیت(ع) و تشییع شهدا، خود را همگام با آنان گرداند، شریک ثواب و درجات والای شهیدان خواهد شد.

خطیب جمعه موقت کرمانشاه، تصریح کرد: اگر فرد تشییع‌شونده شهید باشد، شرکت‌کنندگان نیز در ثواب شهادت او سهیم می‌شوند و این حضور، انسان را به جرگه یاران سیدالشهدا(ع) نزدیک می‌سازد.

حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب با اشاره به مراسم عظیم و باشکوه تشییع پیکر قائد شهید، این حضور میلیونی و خودجوش مردم را نه‌تنها نشانه‌ای از وفاداری و قدردانی ملت نسبت به مجاهدت‌های شهدا دانست، بلکه آن را پیام قاطع و کوبنده‌ای برای جریانات معاند داخلی، نظام سلطه جهانی، رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار توصیف کرد.

وی اظهار کرد: این استقبال کم‌نظیر، پشتوانه عظیم مردمی نظام ولایی را به رخ دشمنان می‌کشد و ثابت می‌کند شهادت شخصیت‌های بزرگ نه‌تنها خللی در اراده ملی ایجاد نمی‌کند، بلکه عزم ملت را برای تداوم راه شهیدان و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار راسخ‌تر می‌سازد.

امام جمعه موقت کرمانشاه، با بیان اینکه این رویداد معادلات اطلاعاتی و امنیتی دشمنان را برهم خواهد زد، اذعان کرد: دشمنان با مشاهده این اتحاد، به ناامیدی و شکست بیشتر در اهداف شوم خود دچار خواهند شد.

حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب از عموم مردم استان کرمانشاه درخواست کرد تا با حضور پرشور و چشمگیر خود در خیابان‌ها، مساجد و محافل مذهبی در این ایام، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدای والامقام، بار دیگر همبستگی خود را با نظام جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب به اثبات برسانند و با تأسی از مکتب عاشورا، مورد عنایت و توجه خاص خداوند متعال و ولی عصر(عج) قرار گرفته و با سیدالشهدا(ع) و یاران با وفایش محشور گردند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha