جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۲
خون رهبر شهید، جبهه مقاومت را استوارتر خواهد کرد

حوزه/ حجت الاسلام مصباح با بیان اینکه شهادت رهبر شهید نه‌تنها موجب تضعیف جبهه حق نخواهد شد، بلکه روح تازه‌ای در کالبد مقاومت خواهد دمید، گفت: خون پاک رهبر شهید، وحدت امت اسلامی را مستحکم‌تر، جبهه مقاومت را استوارتر و عزم ملت‌های آزاده را برای ایستادگی در برابر ظلم و استکبار راسخ‌تر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام رضا مصباح امام جمعه بهار امروز در خطبه‌های نماز جمعه، با گرامیداشت سالروز شهادت امام سجاد(ع)، حماسه حضور گسترده مردم در آیین تشییع رهبر شهید را جلوه‌ای از وفاداری ملت ایران و امت اسلامی به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: این حضور کم‌نظیر، تنها یک مراسم تشییع نبود، بلکه بیعتی دوباره با ولایت، اعلام ایستادگی در برابر جبهه استکبار و نمایش وحدت ملت‌های آزادی‌خواه بود.

وی با اشاره به روایتی از امام سجاد(ع) درباره اهمیت شناخت حقیقت، افزود: عاشورا، مدرسه بصیرت و هدایت است و هر جامعه‌ای که از معارف اهل‌بیت(ع) فاصله بگیرد، زمینه نفوذ شیطان و گسترش انحراف در آن فراهم می‌شود.

امام جمعه بهار با تبیین نقش شیطان در ایجاد انحراف و تفرقه، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین راهبردهای دشمنان، ایجاد تردید نسبت به مسیر حق و فاصله انداختن میان مردم، ولایت و مسئولان نظام است. امروز نیز همان نقشه با شیوه‌های جدید دنبال می‌شود و دشمن تلاش می‌کند با القای ناامیدی و اختلاف، انسجام ملی را خدشه‌دار کند.

وی حضور پرشور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید را نشانه عمق پیوند ملت با انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: شکوه این حضور، پیام روشنی به جهانیان مخابره کرد که ملت ایران همچنان پای ارزش‌های دینی، انقلاب اسلامی و ولایت ایستاده است و با وجود همه فشارها و تهدیدها، از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام مصباح با بیان اینکه مردم در این مراسم، مطالبه خود برای برخورد با عاملان و آمران این جنایت را نیز اعلام کردند، تصریح کرد: ملت ایران با حضور خود نشان داد که نسبت به خون شهدا حساس است و انتظار دارد مسئولان در چارچوب مصالح کشور، مطالبات عمومی را با اقتدار و تدبیر دنبال کنند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی ادامه داد: مطالبه‌گری حق مردم است، اما این مطالبه باید همراه با عقلانیت، بصیرت و تبعیت از رهنمودهای ولایت باشد. هر اقدامی که موجب اختلاف، تضعیف انسجام داخلی یا سوءاستفاده دشمن شود، در مسیر اهداف جبهه استکبار قرار خواهد گرفت.

امام جمعه بهار از همراهی و ابراز همدردی مردم عراق در مراسم‌های مرتبط با رهبر شهید قدردانی کرد و گفت: ملت عراق بار دیگر پیوند عمیق خود با ملت ایران را به نمایش گذاشتند و این همدلی، سرمایه‌ای ارزشمند برای تقویت وحدت امت اسلامی و جبهه مقاومت است.

وی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و معنوی رهبر شهید، ادامه داد: ایشان عمر خود را در راه خدمت به اسلام، انقلاب و مردم سپری کرد و سرانجام نیز به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت در راه خدا رسید. خون پاک این شهید، نه‌تنها موجب تضعیف جبهه حق نخواهد شد، بلکه زمینه تقویت روحیه مقاومت، افزایش همبستگی ملت و ناکامی توطئه‌های دشمنان را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha