چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۴
جنبش جنوبی یمن تجاوز جنایتکارانه عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا را محکوم کرد

حوزه/ یکی از اعضای «جنبش جنوبی» (الحراک الجنوبی) تجاوز عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا را محکوم کرد و آن را یک جنایت جنگی کامل توصیف نمود.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، یکی از اعضای «جنبش جنوبی» (الحراک الجنوبی) که در کنفرانس گفتگوهای ملی (امضاکننده توافق صلح و مشارکت) حضور دارد، تجاوز عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا را محکوم کرد و آن را یک جنایت جنگی کامل توصیف نمود.

این جنبش در بیانیه‌ای که منتشر کرد، خاطرنشان کرد: این جنایت، افزونه‌ای بر کارنامه جنایتکارانه و خونبار عربستان علیه خاک و مردم یمن است.

وی همچنین عملیات کیفی نیروهای مسلح یمن در هدف قرار دادن فرودگاه «ابها» را در پاسخ به حمله به فرودگاه صنعا ستود و تأکید کرد که یمن در برابر هرگونه تجاوز، تنش‌زایی و حماقت‌هایی که نیروهای متجاوز، محاصره‌گر و اشغالگر مرتکب می‌شوند، دست روی دست نخواهد گذاشت.

در این بیانیه، مسئولیت نقض و فروپاشی روند کاهش تنش‌ها بر عهده دشمن سعودی حمل شده و از سازمان ملل متحد و فرستاده آن خواسته شده است تا مسئولیت‌های خود را در این چارچوب ایفا کنند.

همچنین در پایان این بیانیه، از نقش و موضع مشرف جمهوری اسلامی ایران در ایستادگی در کنار ملت یمن و کمک به شکستن محاصره تجلیل شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha