سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۸
تلاش خالصانه آتش‌نشانان برای نجات جان انسان‌ها ستودنی است

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین مطیعی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان گفت: در برخی حوادث، مانند حادثه ساختمان پلاسکو در تهران، اهمیت و حساسیت کار آتش‌نشانان بیش از پیش آشکار می‌شود و انسان متوجه می‌شود اگر این نیروهای فداکار حضور نداشته باشند، چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، در بازدید از ایستگاه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهید رجایی شهرداری سمنان، با قدردانی از تلاش‌ها و فداکاری‌های آتش‌نشانان اظهار کرد: کار آتش‌نشانی بسیار حساس است و گاهی سرعت و دقت عمل شما می‌تواند موجب نجات جان یک یا چند نفر شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به گستردگی وظایف شهرداری و جایگاه ویژه سازمان آتش‌نشانی افزود: برخی مشاغل شاید با آرامش و در شرایط عادی انجام شوند، اما آتش‌نشانی نیازمند آمادگی، سرعت عمل و روحیه فداکاری است و اهمیت این ویژگی‌ها در حوادث و شرایط حساس بیشتر نمایان می‌شود.

امام جمعه سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان گفت: در برخی حوادث، مانند حادثه ساختمان پلاسکو در تهران، اهمیت و حساسیت کار آتش‌نشانان بیش از پیش آشکار می‌شود و انسان متوجه می‌شود اگر این نیروهای فداکار حضور نداشته باشند، چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) درباره گروهی از بندگان الهی که در سمت راست عرش و پیش روی خداوند قرار دارند و از شدت نورانیت، دیگران را نور خود بهره‌مند می‌کنند، گفت: در ادامه روایت، علت این نورانیت، محبت و دوستی این افراد برای خدا عنوان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: محبت و دوستی وقتی برای خدا باشد، با ایثار و فداکاری همراه می‌شود؛ به‌ویژه در فعالیت آتش‌نشانان که دوستی آنان برای نجات جان انسان‌های در معرض خطر شکل گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و خدمات گروه‌های جهادی ادامه داد: گروه‌های جهادی نیز جزئی از این دسته هستند که برای رفع مشکلات مردم به مناطق مختلف می‌روند و بدون چشم‌داشت مادی برای ساخت و تعمیر خانه‌ها، راه‌ها، سرویس بهداشتی و یا آبرسانی تلاش می‌کنند که این امر نیز نمونه‌ای از محبت در راه خدا است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه در برخی روایات، «ایمان» به «حبّ فی‌الله و بغض فی‌الله» تعبیر شده است، اظهار کرد: محبت در راه خدا و غضب در راه خدا از معیارهای ایمان است؛ همانگونه که نسبت به خداوند، پیامبر(ص)، اهل‌بیت(ع)، شهدا و مؤمنان محبت داریم، باید نسبت به ظلم و ظالمان آمریکایی و صهیونیستی نیز بغض و نفرت داشته باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به روایتی درباره یاری رساندن به مظلومان و بازداشتن ظالمین از ظلم خاطرنشان کرد: در روایت آمده برادر [دینی] خود را کمک کن، چه ظالم باشد چه مظلوم! کمک به برادر دینی فقط در زمانی نیست که مظلوم واقع شده باشد؛ اگر کسی در حال ظلم کردن است، کمک به او این است که جلوی ظلمش گرفته شود و اجازه ندهیم به دیگران ستم کند!

امام جمعه سمنان بغض نسبت به ظالمان را نیز از نشانه‌های ایمان دانست و ادامه داد: آرزوی مرگی که برای آمریکا و رژیم صهیونیستی داریم همان «بغض فی‌الله» است؛ چرا که آنان رهبری، فرماندهان و بسیاری هموطنان مظلوم ما را به شهادت رسانده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در ادامه با تأکید بر ضرورت گسترش محبت در خانواده گفت: فرزندان و اعضای خانواده را باید دوست داشته باشیم، اما این محبت نباید صرفاً به دلیل نسبت خانوادگی باشد؛ بلکه باید با نگاه تربیتی و به عنوان محبت به یک بنده خدا شکل بگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: محبت و خوش‌رفتاری در خانواده نیز مانند بسیاری از مهارت‌ها اکتسابی است و انسان می‌تواند با تمرین، به‌ویژه در ارتباط با همسر و فرزندان، این ویژگی را در خود تقویت کند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت آموزش و آمادگی در برابر حوادث و تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: با توجه به تجربیات جنگ تحمیلی رمضان و استفاده دشمن از برخی سلاح‌های نامتعارف، آموزش‌های تخصصی و آمادگی نیروها اهمیت بیشتری پیدا کرده است و در این زمینه همکاری و تبادل اطلاعات میان مجموعه‌های نظامی، انتظامی و امدادی ضروری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در پایان با قدردانی از خدمات آتش‌نشانان و مسئولان سازمان آتش‌نشانی گفت: امیدواریم همه ما در مسیر انجام وظایف خود موفق باشیم و در این مسیر، پشت سر رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha