یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۳
طلاب با میراث علوم و معارف اهل‌بیت(ع) هیچ کمبودی نخواهند داشت/ میراث پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع)، گنجینه‌ای بی‌پایان برای رشد علمی و معنوی طلاب است

حوزه/ خانم محمدی با تأکید بر جایگاه والای طلبگی اظهار کرد: طلاب با ورود به حوزه علمیه، وارث علوم و معارف پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) می‌شوند و این میراث ارزشمند، گنجینه‌ای بی‌پایان برای رشد علمی و معنوی آنان است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، مراسم افتتاحیه مقطع سطح ۳ رشته کلام اسلامی به همراه جشن میلاد باسعادت عقیله بنی‌هاشم، حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) باحضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان، اساتید، کادر و طلاب در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) کرمان برگزار شد.

خانم محمدی در این مراسم، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) و آغاز سال تحصیلی به ویژه به طلاب رشته کلام اسلامی سطح ۳ در این مدرسه، به تبیین ضرورت الگوپذیری در زندگی پرداخت و گفت: همۀ انسان‌ها فطرتاً گرایش به الگو دارند و به الگوهای ناقص قانع نیستند؛ برای رسیدن به کمال، دانستن خوبی‌ها و بدی‌ها به تنهایی کافی نیست، بلکه نیازمند «اسوه و الگو» هستیم تا معرفت و شناخت ما به عمل تبدیل شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان با اشاره به لزوم واکاوی شخصیت حضرت زینب (س) به برخی از ویژگی های بارز آن حضرت اشاره و تصریح کرد: شجاعت بی‌نظیر در برابر ستمگران و ایراد خطبه‌های غرا، فصاحت و بلاغت، عبودیت و بندگی خالصانه (از جمله اقامه نمازشب حتی در سخت‌ترین شرایط اسارت و شب عاشورا)، عفاف و حجاب مثال‌زدنی، و صبر هدف‌دار و خداپسندانه از ویژگی‌های برجسته آن بانوی بزرگ است.

وی افزود: برخی از فقهای شیعه حضرت زینب (س) را به عنوان یک «بانوی فقیه » معرفی کرده‌اند و این نشان دهنده مقام علمی وفقهی حضرت زینب کبری سلام الله علیها است چنان که امام سجاد علیه السلام در باره عمه جان شان فرمودند: انت بحمدالله عالمه غیر معلمه وفهمه غیر مفهمه

خانم محمدی در بخش دیگر از صحبت خود خاطرنشان کرد: وقتی انسان با ورود به حوزه، فرزند پیامبر و اهل‌بیت (ع) و ادامه دهنده راه آنان می شود، وارث آنان می گردد و از علوم و معارف آنان ارث می‌برد و چنین وارثی دیگر هیچ کمبودی نخواهد داشت.

وی با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص) در کتاب کافی (جلد ۱، صفحه ۳۴) درباره جایگاه طالبان علم، بیان کرد: ملائکه الهی بال‌های خود را برای طالبان علم می‌گسترانند و این نشان‌دهنده مقام والا و عظمت جایگاه علم‌آموزی است؛ چنان‌که خداوند متعال نیز در آیه ۱۸ سوره آل‌عمران (شهدالله...) نام عالمان دین را در کنار نام خود و ملائکه قرار داده است. همه ماباید شکر گزار و قدردان این نعمت عظیم باشیم و شکر واقعی به استفاده صحیح و بهینه از نعمتها است .

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به ضرورت تربیت نیروهای توانمند برای پاسخگویی به شبهات اعتقادی و مسائل کلامی در مواجهه فعال با پرسش ها و چالش‌های فکری جامعۀ امروز، از تلاش‌ها و پیگیری‌های مدیر مدرسه خانم معین‌الدینی و همکاران وی در راستای راه‌اندازی سطح ۳ رشته کلام اسلامی قدردانی کرد و توفیق روزافزون طلاب جدیدالورود را در مسیر خدمت به اسلام، قرآن و نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئلت نمود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha