دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹
 قم باید در عرصه های علمی غیرحوزوی هم پیشتاز باشد

حوزه/ رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با تجلیل از فعالیت های جهاددانشگاهی قم در زمینه های مختلف علمی بر لزوم توسعه علمی قم در عرصه های غدیر حوزوی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی، امروز در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: فعالیت‎های ارزشمند جهاد دانشگاهی واحد استان قم در زمینه‎های مختلف علمی و فرهنگی و درمانی و پژوهشی مایه فخر جهان تشیع است؛ زیرا این فعالیت‎ها در شهری انجام می شود که عش آل محمد(ص) است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: قم، شهر علم است و خرسندیم که نهادهایی همچون جهاد دانشگاهی در این شهر توانسته‎اند در عرصه غیر حوزوی نیز فعالیت‎های ارزشمند و سطح بالایی ارائه کنند؛ زیرا رشد علمی در این شهر باید در همه عرصه‎ها صورت گیرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه در ادامه برای توفیقات بیشتر این مرکز و خدمت رسانی بیشتر به مردم در عرصه‎های مختلف دعا کرد.

در ابتدای این مراسم محمد ابراهیم فقیه زاده، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم با اهدای کتاب دو جلدی نفیس «در حریم حرم» به تشریح بخش‎های مختلف این کتاب و همچنین جانمایی عکس‎های فاخر حوزوی و علمی قم در این اثر فرهنگی پرداخت.

وی در پایان به تشریح برنامه‎های علمی، فرهنگی، پژوهشی و درمانی جهاد دانشگاهی پرداخت و خواستار همکاری علمی بیشتر در بعد پژوهش‎های علمی نوین و فقه شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha