به گزارش خبرگزاری حوزه از البرز، نخستین نشست فصلی مدیران مدارس علمیه خواهران استان البرز در سال جاری روز گذشته با حضور مدیران مدارس، کادر مدیریت استان و جمعی از مسئولان برگزار شد.
در آغاز این نشست، حجتالاسلام علی الهی رئیس هیئت امنای مدارس علمیه زینبیه و معصومیه با تأکید بر اینکه فلسفه وجودی طلبه، فهم عمیق دین و تبلیغ صحیح آن است، اظهار داشت: طلبهای که اهل اندیشه، زحمت، مطالعه و شاگردی نیست، نه در مسجد جای دارد، نه در منبر و نه در حوزه.
وی افزود: تربیت صحیح، در گرو استاد متخلق، پژوهشگر و عامل است و ما باید طلبهای تربیت کنیم که هم اهل علم باشد، هم اهل ادب و هم اهل حلم و اگر خطایی کرد، شجاعت عذرخواهی داشته باشد.
حجتالاسلام الهی با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی و خدماتی هلال احمر استان، از آمادگی کامل این نهاد برای برگزاری دورههای کمکهای اولیه، اردوهای تربیتی، نشستهای شهدایی، خدمات درمانی و اعطای تجهیزات پزشکی برای مدارس علمیه خواهران خبر داد.
در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین کریمی مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز ضمن تقدیر از تلاشهای صورتگرفته در عرصه فرهنگی، از طرح تربیت کنشگر تخصصی خانواده و زنان بهعنوان گامی هوشمندانه در پاسخ به نیازهای امروز جامعه اسلامی یاد کرد و گففت: این طرح، حرکتی فاخر و هدفمند است که با همدلی مدیران و همکاری پژوهشگران دغدغهمند، به نتایجی درخشان خواهد انجامید.
در بخش پژوهشی نشست هم خانم نجمالدینی معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان، با ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای آتی، رویکردی نظاممند و تعالیگرا را ترسیم کرد.
وی به تشریح مهمترین برنامههای معاونت پژوهش پرداخت و ابراز کرد: هدفمندسازی پژوهشهای تحصیلی با رویکرد تطبیق با شاخصهای برنامه پنجساله، استانداردسازی نشستها، کرسیها و تولیدات پژوهشی، توانمندسازی منابع انسانی پژوهشمحور، راهاندازی نشریات تخصصی در مدارس، تأمین منابع پژوهشی، افزایش تعاملات مدرسهای و استانی و تقدیر از مدیرانی که در این عرصه عملکرد شاخصی داشتهاند، از جمله این برنامههاست.
خانم عبدلی مدیر مدرسه علمیه تخصصی زینبیه در ادامه با معرفی طرح «تربیت کنشگر تخصصی خانواده و زنان»، خاطرنشان کرد: ما باید در میدان عمل مسئولانه وارد شویم، اگر حوزه علمیه خواهران در این عرصه اقدامی نکند، مطالبهگری از نهادهای دیگر بیوجه خواهد بود، این طرح، گامی در جهت تحقق فرمایشات رهبری معظم انقلاب در زمینه نقشآفرینی میدانی نخبگان فرهنگی است.
وی از آغاز مرحله نخست این طرح تحت عنوان «مدرسه بهاره» خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی و ادراکسازی کنشگران تخصصی حوزه زن و خانواده طراحی شده است.
فرهنگ، آموزش و پذیرش؛ سه ضلع تعالی مدرسه علمیه
خانم سرپرست معاونت فرهنگی و تربیتی حوزه علمیه خواهران استان البرز در ادامه از ساماندهی مشاوران، ثبتنام دانشآموختگان در سامانه نجم، راهاندازی کانونهای نورالثقلین و ضرورت پیوند فرهنگی با مساجد محلی سخن گفت.
خانم موسوی معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان نیز گزارشی از اقدامات ستاد پذیرش استان ارائه کرد و از برگزاری همایشهای جذب برای فارغالتحصیلان سطح ۲ و طلاب پایه پنجم و نیز برگزاری متمرکز آزمون سطح ۲ در مدارس علمیه شهرستان کرج خبر داد.
انتهای پیام. /
نظر شما