دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
اربعین حسینی مظهر وحدت و اقتدار اسلامی است

حوزه/ حجت الاسلام سرلک گفت: پیاده‌روی اربعین حسینی به عنوان بزرگترین اجتماع بشری، مظهر وحدت، انسجام و اقتدار اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام مهدی سرلک امام جمعه شهرستان الیگودرز امروز در ستاد برنامه‌ریزی اربعین حسینی در این شهرستان با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین حسینی به نمادی از اتحاد، همدلی و همبستگی امت اسلامی تبدیل شده است، اظهار داشت: مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی به عنوان بزرگترین اجتماع بشری، مظهر وحدت، انسجام و اقتدار اسلامی است.

وی بیان کرد: شهرستان الیگودرز برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی هفت موکب با افتخار به زائران خدمات ارائه می دهند که از این تعداد سه موکب در عراق و چهار موکب در شهرستان دایر خواهند بود.

امام جمعه الیگودرز، نسبت به انجام و ترویج اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در مواکب تأکید کرد و یادآور شد: در کنار پذیرایی و اسکان زائران، پیوست فرهنگی با موضوع جهاد و مقاومت و یادبود شهدا و حمایت از فلسطین و غزه لازم و ضروری است.

اداوی فرماندار الیگودرز نیز با اشاره به اینکه خدمت به زائران امام حسین(ع) یک وظیفه است، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری با موکب‌های مردمی در راستای پذیرایی از زائرینی هستند که از مسیر این شهرستان عبور می‌کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha