جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
لزوم توجه به ماهشهر و بندرامام در حوزه ورزش و جوانان

حوزه / حجت الاسلام عبادی گفت: بندر ماهشهر و بندر امام دارای استعدادهای درخشانی در عرصه ورزش و دارای قهرمانانی در عرصه ملی و بین‌المللی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت‌الاسلام جاسم عبادی، امام جمعه بندر امام خمینی(ره) امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر امام خمینی(ره) با تبریک ۲۶ مهرماه روز تربیت‌بدنی اظهار کرد: بندر ماهشهر و بندر امام دارای استعدادهای درخشانی در عرصه ورزش و دارای قهرمانانی در عرصه ملی و بین‌المللی است.

وی افزود: جوانانی که با وجود کمبود امکانات اما با تلاش و مجاهدت به تیم‌های ملی راه یافتند و درخشان ظاهر شدند اما متأسفانه بعضی از این عزیزان به علت نبود امکانات و بی‌توجهی، استعدادهای آنان دیده نمی‌شود و باعث دلسردی آنان می‌شود.

امام جمعه بندر امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: واقعاً جای تأسف است که بندر امام خمینی (ره) که در کنار دریا است مردم و جوانان آن از داشتن یک استخر محروم هستند. متأسفانه نه در بندر ماهشهر و نه در بندر امام ورزشگاه استاندارد برای برگزاری مسابقات فوتبال لیگ کشوری وجود ندارد و تیم‌های منطقه باید به شهرهای دیگر استان بروند و از حق امتیاز میزبانی محروم می‌شوند.

حجت الاسلام عبادی متذکر شد: در منطقه ما، باشگاه‌های فوتبال لنگ امکانات اولیه هستند، آن وقت هلدینگ خلیج فارس چندین هزار میلیارد برای استقلال هزینه می‌کند در حالی که تیم‌های ورزشی بندر ماهشهر و بندر امام از جمله تیم‌های حاضر در لیگ‌های مختلف با مشکلات و چالش‌های جدی روبرو هستند.

وی بیان کرد: در حالی که شاهد تیم‌داری و سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس و خرید امتیاز در سایر رشته‌ها در نقاط مختلف ایران به جز بندر ماهشهر و بندر امام از جمله هندبال کازرون، والیبال گنبد، فوتبال لیگ دو استقلال زاهدان، بسکتبال لیگ برتر ایران در بخش آقایان و بانوان و همچنین خرید امتیاز فوتسال در تهران هستیم.

امام جمعه بندر امام خمینی(ره) یادآور شد: شرکت‌های منطقه متعلق به بندر ماهشهر و بندر امام است و آلایندگی و مضرات و موارد دیگری که در کنار صنعت پتروشیمی مطرح است به این مناطق آسیب می‌زند، بنابراین اگر قرار است توسعه و تحولی صورت بگیرد، چه از نظر زیرساخت و چه از نظر ورزش قهرمانی اولویت با بندر ماهشهر و بندر امام است.

حجت الاسلام عبادی ادامه داد: خواسته ما این است که ابتدا به خود بندر ماهشهر و بندر امام رسیدگی کنید و بعد سراغ تیم‌های بزرگ بروید، این موضوعی است که ما در دیدار با مسئولان و دست‌اندرکاران امر آنها را مطرح و تاکید کرده‌ایم که ابتدا حقی که مردم منطقه بر گردن ما دارند، ادا کنیم.

وی تصریح کرد: بعضی از ورزشکاران بندر ماهشهر، بندر امام، چمران و شهرک طالقانی و در بعضی از مناطق روستاهای جراحی در حسرت یک توپ فوتبال هستند بعد می‌بینند هلدینگ خلیج فارس چندین هزار میلیارد تومان برای تیم پایتخت‌نشین هزینه می‌کند و عملاً هیچ سود و افتخاری هم برای کشور نداشته است.

امام جمعه بندر امام خمینی(ره) ابراز کرد: این سخن ما به معنای نادیده گرفتن کارهای ارزشمند برخی مدیران دلسوز پتروشیمی که اقدامات ارزنده‌ای در حوزه ورزش برای بندر ماهشهر و بندر امام انجام داده‌اند، نیست و بنده به سهم خودم از این مدیران تقدیر و تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha