دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
برپایی ۱۳۴ ایستگاه صلواتی به مناسبت نیمه شعبان در کهگیلویه و بویراحمد

حوزه/ معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از برنامه‌ریزی‌ برای گرامیداشت نیمه شعبان خبر داد و گفت: ۱۳ برنامه محوری به همراه ۲۵۳ جشن محلات در سطح استان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت الاسلام سید هاشم موسوی نیا معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از برنامه‌ریزی‌های گسترده برای گرامیداشت نیمه شعبان در این استان خبر داد و گفت: در این ایام، ۱۳ برنامه محوری به همراه ۲۵۳ جشن محلات در سطح استان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۳۴ ایستگاه صلواتی و موکب برای جشن میلاد امام مهدی (عج) در نقاط مختلف استان برپا می شود، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی برای این ایام در نظر گرفته شده که از جمله آن‌ها می‌توان به برنامه‌هایی همچون کار با کودکان و نوجوانان، اجرای سرود، نمایش طنز، سخنرانی‌های مذهبی، مولودی خوانی، برگزاری مسابقات فرهنگی، اعزام مبلغین به مناطق مختلف، اطعام نیمه شعبان و احیای شب نیمه شعبان اشاره کرد.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ مهدوی و ارتقای سطح معنویت در جامعه برگزار می‌شود و امید است تا در کنار این فعالیت‌ها، دل‌های مردم بیش از پیش با امام زمان (عج) عجین شده و در مسیر تحقق ظهور آن حضرت گام بردارند.

حجت الاسلام موسوی نیا اضافه کرد: همه این برنامه‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌های مذهبی و مردم نهاد در سطح استان اجرا می شوند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha