جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
تطهیر پهلوی تحریف آشکار تاریخ است+عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام مظاهری با تأکید بر اینکه تلاش برای بزک‌کردن چهره رژیم پهلوی، تحریف صریح تاریخ است، گفت: وابستگی، غارت ثروت‌های ملی و سرکوب مردم، واقعیت‌هایی است که با تبلیغات رسانه‌ای قابل پنهان‌کردن نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام یاسر مظاهری امروز در خطبه‌های نماز جمعه مریانج، با قدردانی از حضور پرشور مردم در مراسم نیمه شعبان، این حضور را جلوه‌ای از عشق و ارادت عمیق مردم به امام زمان(عج) دانست و اظهار داشت: مردم مریانج و روستاهای اطراف در این ایام، چه در پیاده‌روی‌ها و چه در مراسم باشکوه ورزشگاه شهید حاج بابایی، سنگ تمام گذاشتند و شایسته تقدیر هستند.

وی با انتقاد از ضعف پوشش رسانه‌ای این مراسم‌ها، تصریح کرد: متأسفانه برخی رسانه‌های ملی در انعکاس این شور مردمی کوتاهی کردند و حق مردم این منطقه ادا نشد، در حالی که در مناسبت‌هایی مانند نیمه شعبان، ۲۲ بهمن و عید غدیر، حضور مردم مریانج همواره پررنگ و اثرگذار بوده و این موضوع باید به‌درستی منعکس شود.

امام جمعه مریانج با دعوت از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را دفاع از اسلام، اهل‌بیت(ع) و هویت انقلابی کشور دانست و ابراز کرد: برگزاری راهپیمایی در خود شهر مریانج، علاوه بر هویت‌بخشی و حفظ اعتبار انقلابی مردم، امکان مشارکت آسان‌تر روستاییان را فراهم می‌کند و این موضوع یک مطالبه جدی مردمی است.

وی تلاش برخی جریان‌ها برای تطهیر رژیم پهلوی را تحریف آشکار تاریخ دانست و با استناد به اعترافات محمدرضا پهلوی، خاطرنشان کرد: شاه ایران کاملاً وابسته به آمریکا و انگلیس بود و ثروت ملت را به بیگانگان واگذار کرد، فرار او از کشور با میلیاردها دلار سرمایه ملی، گواه روشنی بر خیانت و غارتگری خاندان پهلوی است.

حجت‌الاسلام مظاهری با اشاره به تحولات سیاسی و مذاکرات اخیر، تأکید کرد: مذاکره از موضع ضعف نیست، بلکه نتیجه اقتدار، انسجام ملت و راهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب است، جمهوری اسلامی فقط در موضوع هسته‌ای مذاکره می‌کند و در مسائل دفاعی، موشکی و جبهه مقاومت هیچ‌گونه مذاکره‌ای نخواهد داشت و هر توافقی نیز باید با رفع واقعی تحریم‌ها همراه باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha