جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
ماه رمضان فرصتی برای خدمت خالصانه به مردم است

حوزه/ امام جمعه برازجان گفت: ماه رمضان فرصتی برای خدمت خالصانه به مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح امام جمعه برازجان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های معنوی و اجتماعی این ماه تأکید کرد.

وی ماه رمضان را «ضیافت الهی و فرصتی برای سه تحول بزرگ» دانست و اظهار داشت: این ماه تنها زمان عبادت فردی نیست، بلکه عرصه‌ای برای تبیین و بصیرت‌افزایی، ارتقای معنوی و تقویت انسجام ملی به شمار می‌رود.

امام جمعه برازجان با بیان اینکه رمضان، ماه نزول قرآن و زمان تعمیق آگاهی دینی است، تصریح کرد: برگزاری مجالس تفسیر، جلسات تدبر در آیات الهی و تبیین معارف اهل‌بیت(ع) باید در کنار تلاوت قرآن جدی گرفته شود و مساجد به پایگاه‌های گفتمان‌سازی دینی و انقلابی تبدیل شوند تا در برابر جنگ شناختی دشمن، جهل‌زدایی و رفع شبهات از اذهان جوانان صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، رمضان را «کارخانه انسان‌سازی» توصیف کرد و افزود: مؤمنان باید مراقبه و محاسبه نفس، ترک گناه، انس با قرآن و اهتمام به نماز شب را در این ماه تمرین کرده و این روحیه را در خانواده و جامعه گسترش دهند.

حجت‌الاسلام مصلح همچنین با تأکید بر بعد اجتماعی ماه رمضان گفت: ترویج افطاری‌های ساده، رسیدگی به نیازمندان، تقویت صله‌رحم و اجرای طرح‌های مواسات و همدلی در محله‌ها و مساجد، زمینه‌ساز تحکیم وحدت و همدلی در جامعه است و باید اختلافات قومی و جناحی در این ماه کنار گذاشته شود.

وی در ادامه خطاب به مسئولان اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی برای خدمت خالصانه به مردم است و انتظار می‌رود با تدبیر و جهاد اقتصادی، نسبت به کنترل تورم و گرانی، نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی اقدام جدی صورت گیرد تا معیشت روزه‌داران دچار مشکل نشود.

انتقاد از کمبود پارکینگ و مسدود شدن پیاده‌روها

امام جمعه برازجان در بخش دیگری از خطبه‌ها، به مشکل کمبود پارکینگ و مسدود شدن معابر پیاده‌رو در سطح شهر اشاره کرد و گفت: این موضوع از گلایه‌های مکرر مردم در محله‌های مختلف است.

وی افزود: متأسفانه در بسیاری از مناطق، پیاده‌روها به محل عبور خودروها، انبار مصالح ساختمانی یا محل فعالیت دستفروشان تبدیل شده و شهروندان ناچارند برای تردد وارد خیابان شوند که این وضعیت برای سالمندان، معلولان، مادران دارای کودک و بیماران بسیار خطرآفرین است.

حجت‌الاسلام مصلح کمبود پارکینگ در مراکز مسکونی، تجاری و درمانی را از دیگر مشکلات مهم دانست و تصریح کرد: این معضل مردم را ناچار به توقف‌های دوبله، سد معبر و اتلاف وقت می‌کند و صرفاً یک نارسایی شهری نیست، بلکه اجحاف در حق شهروندان است.

وی خطاب به شهرداری، شورای شهر و پلیس راهور تأکید کرد: رعایت حقوق مردم باید در اولویت باشد و صدور مجوز ساخت‌وساز بدون پیش‌بینی پارکینگ قابل قبول نیست. همچنین نباید اجازه داد پیاده‌روها به محل استقرار موتورسیکلت‌ها و دستفروشان تبدیل شود.

امام جمعه برازجان در پایان از دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی خواست با مدیران مقصر و ترک‌فعل‌کنندگان بدون اغماض برخورد قانونی کرده و زمینه آسایش و رضایتمندی مردم را فراهم سازند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha