حدیث روز

چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۲
« باید برخاست» فریاد ۹۰ میلیون ایرانی در سوگ پدر

توییتر امروز ایران، تنها مرثیه‌خوان نیست؛ میدان جنگ تمام عیار است. کاربران ایکس در آستانه تشییع « آقای شهید ایران»، با چشمانی سرخ از ماتم و مشت‌هایی گره‌کره از خشم، پرچمی برافراشته‌اند که بر آن نوشته است :« باید برخاست». این توییت‌ها مرثیه نیست؛ اعلام قیامی است که می‌رود تا نه تنها معادلات غرب آسیا، بلکه معادلات جهان را برای همیشه دگرگون کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، جهان باید بشنود این غوغای مجازی ایران را، که فریادی‌ است برخاسته از حقیقتِ جانِ‌ ۹۰ میلیون ایرانی که مسیر تاریخ را خواهند ساخت.

هنوز طعمِ تلخِ شوک، زیر زبان ملتی جاری است که قلبش را نشانه رفته‌اند. ساعاتی پس از آنکه خبر شهادت «قائد عزیز ایران»، چونان صاعقه‌ای در دل شبکه‌های اجتماعی پیچید، صفحه‌ها سیاه‌پوش شدند، چشم‌ها باریدند و قلم‌ها جوشیدند؛ اما چیزی نگذشت که نبضِ مجازی کشور، از ضربانِ سوگ، به تپشِ خشم و سپس به ضرب‌آهنگی حماسی تغییر مسیر داد. ترکیبی غریب و آشنا از دو حسِ عمیق، اندوهی جانکاه برای از دست دادن «پدر ملت» و عزمی پولادین برای اثبات اینکه این ملت، زانوی ذلت بر زمین نخواهد زد. در نبودِ قامتِ او، ملتی برجای مانده که آموخته است چگونه از پس حوادث برخیزد.

هنوز بغضِ هشتگ‌ها جاری است. صفحه‌ها از اشک، نمناک و از خونِ غیرت، می‌جوشند. « پدر» شهید شد و حالا ملتی که پدر از دست داده است، نه بر زانو، که بر پای ایستاده، با چشمانی که از ماتم سرخ است و از خشم می‌درخشد، زمزمه میکند: «باید برخاست». این دو کلمه، عصاره یک ملت است در میانه یک زلزله تاریخی.

«باید برخاست» را امروز مادری می‌نویسد که عکس شهیدش را کنار عکس او می‌گذارد و زیر لب می‌گوید: «این هم پدرت بود پسرم». جوانی آن را فریاد میزند که مشتِ گره‌کرده‌اش را رو به دوربین‌ها نشان می‌دهد و فریاد می‎زند:« حالا جهان بداند که ما زنده‌ایم و تا ما زنده‌ایم، رهبر ما زنده است». پیری با دست‌های لرزان تایپ می‌کند: «امروز تو را میسپاریم به خاک، فردا دشمنت را به زوال».

فضای مجازی ایران دیگر یک شبکه معمولی نیست؛ شیپورِ جنگی است در سوگستانِ یک ملت. اینجا مردم با یک دست، از داغ امام خود بر سر می‌زنند با دست دیگر، پرچمِ انتقام را به دکلِ تاریخ می‌کشند. با یک چشم به مزارِ فرمانده‌ای ذلت‌ناپذیر می‌نگرند و با چشم دیگر، جهانی را به نظاره فرامی‌خوانند که ببینند این «پایان» نیست، «تولد» است. تولدِ اسطوره‌ای که حالا از دلِ این غمِ بزرگ، از میانِ این هشتگ‌های خونین، از بینِ این پست‌های لرزان، برمی‌خیزد تا به نسل‌های بعد بگوید: «دیدید؟ پدرتان ایستاده رفت، اما هرگز نیفتاد».

قرار است چند روز دیگر، در جریان تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران، خیابان‌ها به رودخانه‌ای از انسان بدل شوند؛ اما این رود، پیشاپیش در فضای مجازی جاری شده است. اینجا ایرانِ تسلیم‌ناپذیر، پیش از آنکه پیکر مجروح امام شهید را بر دوش بکشد، روحِ بلندش را در آغوش تاریخ جا داده است.

این گزارش، مرثیه‌ای نیست برای آنکه رفت؛ مرام‌نامهِ قیامی است برای آنکه جاودانه می‌ماند؛ تعدادی از پیام‌های کاربران شبکه اجتماعی ایکس یا همان توییتر قدیم را در این گزارش می‌خوانید که در آستانه تشییع رهبر شهید ایران، در گوش جهان رجزخوانی، و کمی هم غزل‌خوانی می‌کنند؛ غزلی در سوگ پدر و داغ دل، رجزی در وصف مقاومت و خوانخواهی نسل‌ میلیونی برجای مانده از « آقای شهید ایران»:

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر «صبح » در صفحه مجازی خود در شبکه ایکس نوشته است:« استکبار با ترور [ رهبر ایران] می‌خواست جریان ایستادگی را متوقف کند، اما بازتاب جهانی این حادثه، این جریان را به اقیانوسی خروشان‌تر و مصمم‌تر تبدیل کرد.»

کاربر « بانو» نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« فقدان او، ما را بیدارتر کرد تا بدانیم در مسیر مبارزه با کفر، نباید لحظه‌ای دچار سستی و تردید شویم. باید برخاست.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « یامهدی عجل‌الله » نیز در صفحه ایکس خود عکسی از جوانی رهبر شهید در کنار مردم منتشر کرد و نوشت :« هنرمندان، ورزشکاران، دانشمندان و کارگران، همگی در سوگِ او یکصدا شدند؛ گویی او زبان مشترک همه بود. #بدرقه_پدر »


« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « fatemehbanoo » نیز ضمن انتشار تصویری از رهبر شهید انقلاب نوشت :« خونِ شهید، آتشِ مقاومت است؛ و ما، سوخت این شعله خواهیم بود تا روزِ پیروزی فرا برسد.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « ابوالفضل» نیز در حساب ایکس خود نوشت :« کم‌کم داریم به لحظاتی نزدیک می‌شویم که هرگز تمایل رسیدن به آن را نداشتیم. زمزمه‌هایی است از تشییع پیکر امام شهید ... چه سخت و سنگین است دل سپردن به واژه تشییع برای ابر مرد ایران...»

کاربر « دختر ایران» نیز عکسی از رهبر ایران در کنار تابوتی که در آغوش پرچم ایران است منتشر کرد و چنین نوشت :« بعضی نام‌ها، با زمان فراموش نمی‌شوند. نرود از دل من نقش خیالت هرگز.#نحن-المنتقمون »

کاربر « فاطمه » نیز در حساب خود در شبکه ایکس نوشت :« میلیون‌ها نفر برای وداع با کسی برمی‌خیزند که در برابر ظلم قامت خم نکرد.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « حاج مصطفی » نیز در صفحه ایکس خود پوستری از عبارت « یالثارات الخامنه‌ای » با پس‌زمینه قرمزرنگ منتشر کرد و نوشت :« ما منتظر منتقم خون رهبر شهیدمان هستیم. #رهبر_شهیدم »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « پرواز» نیز در صفحه شخصی خود نوشت :« ساده می‌زیست، اما نگاهش به قله‌های رفیع تمدن اسلامی بود. تکیه‌گاهِ قلب‌های ما بود. دلتنگیم، اما ناامید نه. #باید_برخاست »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « علی » در صفحه ایکس خود با اشاره به تأثیر جوشش خون شهید نوشت :« پویایی و زنده بودن جامعه در روزهای پس از تشییع، نشان‌دهنده جریان داشتن روحی تازه در رگ‌های ملتی است که شهادت را مایه حیات خود می‌داند. #منادی_بعثت »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « حجت‌الاسلام محمدمهدی مصلحی » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« قبل از شهادت، مانند جدش اباعبدالله علیه‌السلام فرمود: مثلــی لا یــبایع مثــل یــزید؛ مانند ما، با سردمداران فاسد آمریکا بیعت نخواهند کرد »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « فاصله » نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« با زبانی عاری از تکلف باید گفت : شهادت او، رستاخیز معنوی جدیدی در بطن جامعه ایجاد کرد.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « محمد_۰۱ » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« ما متوقف نمی‌شویم؛ این صدمات و داغ‌های سنگین اگرچه جانکاه است، اما اراده پولادین ملت را برای رسیدن به قله‌های پیروزی صیقل می‌دهد.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « سمیرا » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« گاهی یک وداع، آغاز ماندگاری یک راه است... با چشمانی اشک‌بار و دل‌هایی استوار، پیکر مطهر رهبر شهید را بدرقه می‌کنیم؛ تا عهد ببندیم که راه عزت و مقاومت، هرگز فراموش نخواهد شد.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « کریمی » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« رهبران بزرگ تنها با سخن شناخته نمی‌شوند؛ سبک زندگی و رفتارشان، درس ماندگار تاریخ است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « کاوه » نیز طی دو پیام جداگانه چنین نوشت :« تداوم مسیر فکری او، بهترین، اصلی‌ترین و شایسته‌ترین راه برای خون‌خواهی و پاسداشت سال‌ها مجاهدت مخلصانه این شهید عزیز است. #منادی_بعثت »

«آغاز دوباره ما، با بصیرتی عمیق‌تر، وحدتی مستحکم‌تر، روحیه‌ای [ باانگیزه‌تر ] و شاداب‌تر و تلاشی شبانه‌روزی برای ساختن و تجلی یک ایران قوی و سربلند همراه خواهد بود.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « حسین» نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« دشمنان از وحدت ما می‌ترسند. حضور میلیونی در تشییع، سیلیِ محکمی است بر صورت کسانی که خیال تفرقه داشتند.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « احمد » نیز چنین نوشت :« این حجم از دلدادگی و حضور خودجوش مردم، تعجب همگان را برانگیخت و اصالت مکتب او را ثابت کرد. #منادی_بعثت»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « دنیا» نیز نوشت :« تشییع رهبر شهیدمان فقط بدرقه یک پیکر نیست؛ روایت وفاداری یک ملت است. اشک‌هایی که ریخته می‌شود، فقط از داغ فراق نیست؛ عهدی است دوباره برای ادامه راهی که با ایمان، ایستادگی و فداکاری روشن شده است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « فاطمه عبدلی » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« باید برخاست و با منادی بعثت، آینده‌ای روشن بر اساس ارزش‌های الهی ساخت.»

کاربر « NSmohammadi » دانشجوی علوم تربیتی نیز در صفحه مجازی خود عکسی از رهبر شهید در حال رکوع نماز منتشر کرد که عصایش نیز کمی آن‎طرف‌تر در کنار دیوار قرار داشت و نوشت:« او، نه به عصایش، که به خدا تکیه می‌کرد ... »

کاربر « دخترِ حسین» نیز در صفحه شخصی خود در ایکس چنین نوشت :« اتحاد، بصیرت و پایداری؛ این وصیت‌نامه ناطقِ رهبر در میدان تشییع است. راه او، راه عدالت و مقاومت بود؛ امروز همه ما عهد می‌بندیم که این راه را تا رسیدن به قله ادامه دهیم.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « Ward working» نیز طی دو پیام نوشت :«حرکت جمعی ما پرشورتر از گذشته ادامه خواهد داشت و خون پاک شهید، محرک و پیشران اصلی این رستاخیز بزرگ اجتماعی است.»

« هر وداعی در فرهنگ انقلابی ما، آغازی برای یک رویش جدید، تجدید قوا و تولد هزاران مجاهد پای کار در میدان‌های مختلف علمی، نظامی و فرهنگی است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « morning » نیز در حساب خود نوشت :« پیام‌های همدلی از سراسر جهان نشان داد که راه او در دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم، زبان مشترک تمام انسان‌های آزاده است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « دینارا » نیز عکسی شبیه‌سازی شده از تشییع رهبر شهید ایران در مشهد را منتشر کرد و نوشت :« غمی به وسعت دنیا نشسته در جانم؛ که بعد رفتنِ تو بی‌بهانه گریانم ...»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « امیر » نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« پرچمی که از دست فرمانده شهید افتاد، اکنون در دستان هدایتگر هزاران جوان بااستعداد، مؤمن و دنباله‌رو است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « ژاندارک» نیز ضمن انتشار عکسی از رهبر شهید ایران که فرزند شهیدی را در آغوش گرفته بود نوشت :« خداحافظ ای کوه استقامت... خداحافظ ای پیر میکده... خداحافظ ای پناه و پدر امت... ما اینجا در زمین عهد می‎بندیم که علم تو بر زمین نماند، آقای شهیــــدم.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « داوود » نیز پوستری هنری از تشییع تابوت رهبر انقلاب بر دستان مردم و تحویل پیکر مطهر او به ملائکه منتشر کرد و نوشت :« این خبر را برسانید به ایرانی‌ها/ شانه آماده کنید، داغ پدر می‌آید. به احترام آقای شهید ایران #باید_برخاست .»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « amir_z» نیز در حساب ایکس خود نوشت :« دشمن فکر کرد با شهادت رهبرمان ما را می‌شکند؟ غلط کرد! ما میلیون‌ها نفر، محکم‌تر و خشمگین‌تر، پشت سرش [ در ادامه راهش] ایستاده‌ایم.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « فاطمه ۵۸۳۹ » نیز چنین نوشت :« دلم برای لحظه‌ای که دوباره بگوییم «لبیک یا خامنه‌ای» تنگ شده است.»

کاربر « زهرا بانو خدایی » نیز ویدیویی از خطابه و تأکید علما بر مقاومت در برابر مستکبرین منتشر کرد و در صفحه ایکس خود نوشت :« آقای شهید به ما یاد داد که هزینه سازش بیشتر از مقاومت است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « ش.شفاف » نیز پوستری از مشت گره کرده رهبر شهید پست کرد و نوشت :« مثلی لا یبایع مثل یزید. #عاشورای_حسینی »

کاربر « ف. صفایی» نیز در حساب شخصی خود در ایکس نوشت :« زخم این روز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. ما فراموش نمی‌کنیم، سکوت نمی‌کنیم و از مطالبه حقیقت و عدالت دست نمی‌کشیم. نام‌ها شاید از میان ما بروند، اما راه و آرمانشان در دل مردم زنده می‌ماند. تاریخ درباره این روزها قضاوت خواهد کرد. #لبیک_یا_خامنه‌ای »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « زحل حسینی » نیز ضمن انتشار ویدیویی از سخنرانی یکی از خطیبان کشوری در خصوص ضرورت پشیمان‌ کردن دشمن نسبت به ترور رهبر ایران، در حساب شخصی خود نوشت :« تا جرئت تهدید نائب امام رو از دشمن نگیریم، نمی‌توانیم ادعا کنیم آماده‌ی ظهور خود امام هستیم! »

کاربر «س.ر.تشکری » نیز در صفحه ایکس خود چنین نوشت :« خونخواهی رهبر را در مسیر ظهور مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فی‌فرجه‌الشریف ادامه می‌دهیم و تا آخرین نفس فریاد می‌زنیم: #یا_لثارات_الخامنه‌ای ».

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « ملیکا » نیز در صفحه شخصی خود در ایکس چنین نوشت :« باورتون میشه می‌خوایم آقامون رو روی دستمون تشییع کنیم یا نه؟ بأمان‌الله یا شهید الله..»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « فردا » نیز نوشت :« هر پیام تسلیت از سوی رهبران جهان، تأیید مجددی بر نقش کلیدی و اثرگذار او در تحولات هندسه نوین قدرت جهانی بود.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « عظیم » نیز نوشت :« این روزها سخت است آقا جان، ترتیب تشییع تو را دیدن، بر حال ایرانت دعایی کن، فردای بی‌مستکبران دیدن»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر دیگری نیز عکسی شبیه‌سازی شده از مراسم تشییع رهبر انقلاب در میدان آزادی با حضور انبوه مردم تهران منتشر کرد.

کاربر « fatemeh » نیز چنین نوشت :« بعثت، تنها یک رویداد تاریخی نیست؛ آغاز راهی است که انسان را به آگاهی، مسؤولیت و ایستادگی در برابر نادرستی‌ها فرامی‌خواند. هر نسل سهمی در ادامه این مسیر دارد و امروز نیز زمان بی‌تفاوتی نیست؛ برای پاسداری از ارزش‌ها و ساختن آینده، باید برخاست.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « لیلا عباسی » در صفحه ایکس خود نوشت :« همه بدانند! ما از خون رهبر شهیدمان نمی‌گذریم! #یا_لثارات_الخامنه‌ای»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « مسافر آسمان» در صفحه ایکس خود نوشت :« رمز نفوذ او در دل‌ها همین بود؛ کلامش جلوه درونش بود و رفتارش، آیینه تمام‌نمای مردم‌داری و تواضع.»

کاربر « مسعود » نیز نوشت :« حماسه‌ای فرامرزی که نشان داد اندیشه این شهید بزرگوار، قطب‌نمای حرکت تمامی آزادی‌خواهان در مسیر فتح قله‌های پیروزی است.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « محمد » نیز نوشت :« حضور پرچم‌های کشورهای مختلف جبهه مقاومت در مراسم تشییع، نماد همبستگی خونی و آرمانی ملت‌های منطقه در برابر غده سرطانی صهیونیسم خواهد بود.»

کاربر « izadi» نیز در حساب ایکس خود نوشت :« در باورم حتی نمی‌گنجید/ امروز را با چشم خود دیدن/ آقای من سخت است این باور/ دیگر تو را در خواب‎ها دیدن »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « زهرا خانم » نیز در ایکس خود نوشت :« یک ایران عزادار اوست. #منادی_بعثت »

کاربر « پیام نعمتیان » نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« می‌خواهم تلخ صحبت کنم ببخشید: از کی اینقدر راحت‌طلب شدیم که رهبر عزیزتر از جانمون، نائب امام زمانمون رو شهید کردن و ما هنوز دنیا رو کن فیکون نکردیم؟! »

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « سجاد » نیز در صفحه ایکس خود با اشاره به بالا رفتن تابوت رهبر شهید ایران بر دست‌های مردم طی روزهای آینده، خطاب به رهبر شهید نوشت :« [ در حقیقت] شما ما رو از روی زمین بلند کردی آقا جان! »

کاربر « نیره » نیز در صفحه ایکس خود ویدیویی در خصوص ضرورت مبارزه قدرتمندانه با دشمن و قصاص عاملان شهادت رهبر ایران منتشر کرد و نوشت :« ایران وظیفه دارد جرأت امام‌کُشی را در دشمن، ریشه‌کن کند.»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « معصومه کوهزاد » نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« باید برخاست/ دنیا با آنها و مولا با ماست/ این پیچ تاریخی طاقت فرساست/ باطل خواهد رفت و حق پا برجاست »

کاربر « بانو کاشانی » نیز در صفحه ایکس خود نوشت :« سال‌ها اربعین رفتیم و میزبانی عراقی‌ها رو دیدیم؛ این بار قراره مردم ایران توی مراسم تشییع آقا غوغا کنند... هر کسی هرطوری می‌تونه گوشه کار رو می‌گیره ...»

« باید برخاست» فریاد 90 میلیون ایرانی در سوگ پدر

کاربر « سیدعلی موسوی » نیز در حساب ایکس خود نوشت :« باید برخاست یعنی تا آخرین لحظه عمر، سرباز فرزندت خواهیم بود ای شهید! »

هشتگ‌های « #یا_لثارات_الخامنه‌ای»، « #منادی_بعثت»، « #باید_برخاست»، « #رهبر_شهیدم» و « #بدرقه_پدر» جزو پرتکرارترین هشتگ‌های فضای مجازی ایکس طی روزهای اخیر شده است.

و حالا جهان ایستاده است به تماشای ملتی که پدرش را بر دوش می‌کشد، بی‌آنکه زانوانش بلرزد. این تشییع، پایان یک زندگی نیست؛ طلیعه یک تاریخ تازه است؛ تاریخی که در آن، خونِ بر زمین ریختهٔ «آقای شهید ایران»، بذر خیزشی فرامرزی خواهد شد. از تهران تا صنعا، از بغداد تا بیروت و از غزه قهرمان تا هر گوشه‌ای که بوی باروت و آزادی در هم تنیده، امروز چشم‌ها به ایرانی دوخته شده که سوگوار است، اما شکست‌خورده نیست.

آنان که گمان بردند با حذف قامت رهبری، راه او به بن‌بست می‌رسد، اکنون با انبوهی خروشان از انسان‌ها روبه‌رو شده‌اند که «باید برخاست» را نه یک شعار، که نقشهٔ راه خویش ساخته‌اند. اینجا سوگ، شعله خشم است و خشم، پیشرانِ فردایی که در آن، بساط مستکبران از این پهنهٔ کهن برچیده خواهد شد. غرب آسیا آبستن تحولی است که زایمانش را همین ملتِ برخاسته از داغ رقم خواهد زد؛ ملتی که پدر را می‌سپارد به خاک، اما انتقام را می‌سپارد به تاریخ، تاریخی که هیچ‌وقت دیر نمی‌کند.

دشمنِ غافل، خیال می‌کرد پایان این قصه را نوشته است، غافل از آنکه ما تازه صفحهٔ نخست حماسه را ورق زده‌ایم. اسراییلِ رو به زوال، بنگر که چگونه نفرتِ میلیون‌ها انسان، برقِ تیغِ نابودی‌ات را از دور نمایان کرده است! آمریکای مستأصل و آواره در غرب آسیا، بشنو که چگونه سینه‌های این ملت، طبلِ خروج اجباری‌ات را می‌نوازند!

و اما تو ای ایران، ای سرزمینِ سوگوارِ سرافراز، امروز در آیینهٔ جهان نگاه کن! این حجم اشک، این خروش خیابان‌ها، این فریادهای مجازی و حقیقی، همه پیام واحدی را مخابره می‌کند: راه شهید، زنده است؛ زنده‌تر از همیشه. این نه مرثیهٔ پایان، که مرام‌نامه آغازی باشکوه است. آغازی با دستانی گره‌کرده، دل‌هایی مالامال از ایمان و حنجره‌هایی که تا واپسین نفس، یکصدا فریاد می‌زنند:

«باید برخاست.»

*پیش‌بینی حضور حداکثر ۳۵ میلیون نفر در مراسم تشییع امام شهید

به گزارش خبرگزاری حوزه، طبق اعلام ستاد « برگزاری مراسم تشییع، وداع و اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب»، مراسم وداع با پیکر این شهید معظم از ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۳ تیر ماه در مصلی امام خمینی «ره» تهران آغاز و تا اذان مغرب روز یکشنبه ۱۴ تیر ماه ادامه خواهد داشت. صبح روز ۱۴ تیر ماه نماز بر پیکر رهبر شهید در همان مکان اقامه خواهد شد.

مراسم تشییع در تهران از ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۱۵ تیر ماه آغاز می‌شود. خیابان‌های دماوند، انقلاب، آزادی و بزرگراه شهید لشکری و آزادگان از محورهای اصلی مسیر تشییع خواهند بود.

مراسم تشییع در قم ۱۶ تیر ماه و در عراق ۱۷ تیر ماه برگزار می‌شود و ۱۸ تیر ماه تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد مقدس صورت می‌گیرد.

خبرگزاری ایسنا در تاریخ ۶ تیر ماه سال جاری به نقل از سردار کرمی اسد، رییس پلیس راهور فراجا گزارش داده است که براساس برآوردهای موجود، پیش‌بینی می‌شود بین ۳۰ تا ۳۵ درصد جمعیت کشور در مراسم باشکوه وداع، تشییع و تدفین رهبر انقلاب شرکت کنند. همچنین کشورهایی از جمله عراق، ترکیه، آذربایجان، افغانستان، هند، پاکستان و تعدادی دیگر از کشورها برای حضور میهمانان خارجی اعلام آمادگی کرده‌اند.

در ادامه گزارش ایسنا آمده است: بیشترین سطح حضور مردم بر اساس تجربه مراسم‌های مشابه برآورد شده است، به گونه‌ای که برای تهران حداکثر ۱۹ میلیون نفر، برای قم حداکثر ۵ میلیون نفر و برای مشهد حداکثر ۱۶ میلیون نفر پیش‌بینی شده است. در مجموع حداکثر حضور کشوری حدود ۳۵ میلیون نفر برآورد شده است.

فاطمه جمالزاده

انتهای پیام/ ۶۳/۳۱۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha