دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵
تاریخ عربستان سرشار از لکه سیاه در زمینه دموکراسی، کشتار و جنایت در حق ملت های منطقه است

حوزه/ نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر خارجه کوچک عربستان در حالی به زعم خود از کشتار و بی‎توجهی به حقوق بین الملل در تاریخ ایران سخن می‎گوید که تاریخ کشورش، سرشار از لکه سیاه در زمینه دموکراسی، کشتار و جنایت در حق ملت‎های منطقه است.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین، ضمن تسلیت شهادت هموطنان ما به دست گروههای تروریستی داعش که با همکاری رژیم عربستان سعودی انجام شد، گفت: عربستان سعودی در حالی ایران را به حمایت از تروریسم متهم می‎کند که در بین افکار عمومی به عنوان پدر طالبان، القاعده و شریک صهیونیست‌ها شناخته می‎شود و نقش مستقیم در کشتارها در عراق، سوریه، یمن و حتی فلسطین و لبنان دارد.

وی افزود:  همکاری ایران با حزب الله لبنان برای مبارزه با تروریست‎ها در حالی از نگاه عادل الجُبیر به منزله حمایت از تروریسم معنی می‎شود که عربستان سعودی، در جنگ 33 روزه در سال 2006 در کنار اسرائیل به عنوان مصداق عینی تروریسم دولتی در برابر حزب الله ایستاد و نظاره‎گر کشتار غیرنظامیان در این جنگ بود.

وی ادامه داد: همکاری چند بُعدی عربستان سعودی با رژیم اسرائیل، ظلم آشکار به ملت مظلوم فلسطین و حمایت از قتل‎عام آنان نیز به دست نظامیان و شهرک نشیان صهیونیست است.

عضو هیئت عالی حل اختلاف قوا خاطرنشان کرد: همکاری عربستان سعودی با تروریسم داعشی- تکفیری و صهیونیستی، بر کسی پوشیده نیست و هیچ رویکرد منطقی، رژیم سعودی را به عنوان حامی مبارزه با تروریسم نمی‎شناسد؛ چون عربستان، خالق گروه‎های تروریستی با نام‎های القاعده، طالبان و امروز داعش و جبهه النصره است.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر خارجه کوچک عربستان در حالی به زعم خود از کشتار و بی‎توجهی به حقوق بین الملل در تاریخ ایران سخن می‎گوید که تاریخ کشورش، سرشار از لکه سیاه در زمینه دموکراسی، کشتار و جنایت در حق ملت‎های منطقه است.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد با اشاره به واقعه تروریستی اخیر مجلس شورای اسلامی و حرم امام راحل (ره)، اظهار کرد: آن‌ها در این وحشی بازی که اخیراً در حرم امام راحل (ره) و مجلس شورای اسلامی انجام دادند، مانند منافقان عده‌ای بی‌گناه را به شهادت رساندند.

وی ادامه داد: ملت همیشه بصیر ایران اسلامی از اینگونه ترقی بازی ها که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی بود هیچ گونه ترس و واهمه نداشته و با اقتدار از امنیت ملی واین خاک مقدس دفاع خواهد نمود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha