جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
هنر بزرگ شهید رئیسی، اخلاص و خدمت خالصانه به مردم بود

حوزه / حجت‌الاسلام عباسی با گرامی‌داشت سالروز شهادت شهیدان آیت‌الله رئیسی، آیت‌الله آل‌هاشم و همراهانشان، اظهار کرد: هنر بزرگ شهید رئیسی، اخلاص و خدمت خالصانه به مردم بود، به‌گونه‌ای که مقام معظم رهبری نیز بر این ویژگی ایشان تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام عباسی، امام جمعه شهرستان جازموریان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر رعایت تقوای الهی، به بیان ویژگی‌های انسان با ایمان پرداخت و گفت: بر اساس حدیث امام صادق(ع)، از نشانه‌های مؤمن واقعی، ترس از خدا در همه حالات و کمک به دیگران حتی در تنگدستی است.

حجت‌الاسلام عباسی افزود: امروزه ریشه بسیاری از گناهان و مفاسد اجتماعی، بی‌توجهی به حریم الهی و نترسیدن از خداست.

وی در ادامه با گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان آیت‌الله رئیسی، آیت‌الله آل‌هاشم و همراهانشان، اظهار کرد: هنر بزرگ شهید رئیسی، اخلاص و خدمت خالصانه به مردم بود، به‌گونه‌ای که مقام معظم رهبری نیز بر این ویژگی ایشان تأکید کردند.

امام جمعه جازموریان شهید رئیسی را «کارگزار تراز انقلاب اسلامی» توصیف و خاطرنشان کرد: همان‌گونه که امیرکبیر در مدت کوتاه صدارت خود تحولات بزرگی ایجاد کرد، شهید رئیسی نیز در طول سه سال خدمت، پایه‌گذاری‌های مهمی انجام داد که ثمرات آن در آینده نمایان خواهد شد.

حجت الاسلام عباسی با اشاره به مردمی‌بودن شهید رئیسی، به برخی سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: مهار تورم، کاهش کسری بودجه، تنظیم بازار بانکی و کنترل فضای انتظارات تورمی از جمله اقدامات مؤثر این دولت بود.

وی شهیدان رئیسی و آل‌هاشم را الگوهای عملی «مفاتیح‌الحیات» و مردمداری دانست و تصریح کرد: این بزرگواران در بازسازی چهره روحانیت و ارتقای سرمایه اجتماعی نقش بی‌بدیلی داشتند.

امام جمعه جازموریان همچنین بر اهمیت انرژی هسته‌ای به‌عنوان یک فناوری راهبردی تأکید و بیان کرد: امنیت انرژی در جهان امروز یک ضرورت است و انرژی هسته‌ای به‌عنوان منبعی پایدار و پاک، نقش کلیدی در آینده ایران ایفا می‌کند.

وی دستیابی به فناوری هسته‌ای را نتیجه سال‌ها تلاش دانشمندان ایرانی و مجاهدت شهدا دانست و افزود: این فناوری علاوه بر تأمین انرژی، در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی و اصلاح ژنتیکی نیز دستاوردهای چشمگیری داشته است.

خطیب جمعه جازموریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز ملی جمعیت هشدار داد: «دشمن سال‌هاست با ترویج فرهنگ تک‌فرزندی، به دنمان کاهش نسل جوان در ایران است. از مردم و دولت میخواهم تا با تحکیم بنیان خانواده، به سمت «جمعیتی پایدار و پویا» حرکت کنند.

حجت‌الاسلام عباسی در پایان با گرامیداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، نقش این حوزه را در پیشرفت سازمان‌ها حیاتی خواند و گفت: روابط عمومی، نبض ارتباطی هر مجموعه است و موفقیت هر سازمان در گرو عملکرد قوی این واحد است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha