سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
معرفت به امام معصوم(ع) شرط اصلی سعادت در عصر غیبت است

حوزه / حجت‌الاسلام بهرام‌نسب، با تأکید بر ضرورت معرفت نسبت به امام معصوم(ع)، گفت: سعادت حقیقی شیعیان در عصر غیبت در گرو شناخت جایگاه رفیع امام زمان(عج)، وفای به عهد ولایت، استغفار متقابل و دعا برای تعجیل در فرج است.

حجت‌ الاسلام محمد سهیل بهرام نسب از اساتید حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، بر ضرورت تلاش برای کسب معرفت نسبت به امام معصوم (ع) تأکید کرد.

وی اظهار داشت: بزرگان حوزه و مراجع عظام، در کمال خضوع و تواضع، نسبت به جایگاه بلند امام زمان (عج) در عالم ملک و ملکوت به ما درس‌ها آموخته‌اند و ما باید در مسیر شناخت این جایگاه رفیع گام برداریم.

استاد حوزه با اشاره به وظیفه شیعیان در عصر غیبت، روایتی از امام زمان(عج) نقل کرد که فرمودند: «هر یک از شما باید به آنچه که او را به دوستی ما نزدیک می‌سازد، عمل کند و از آنچه که خوشایند ما نیست و خشم ما در آن است، اجتناب کند...» .

استغفار متقابل و وفای به عهد؛ شرط سعادت

حجت الاسلام بهرام نسب در ادامه به روایت دیگری پرداخت که بر استغفار شیعیان برای یکدیگر تأکید دارد: «اگر طلب مغفرت بعضی شماها برای همدیگر نبود، هرکس روی زمین بود هلاک می‌گردید، مگر آن شیعیان خاصّی که گفتارشان همانند کردارشان است».

وی تصریح کرد: از مهم‌ترین توصیه‌های امام عصر(عج) به شیعیان، وفای جمعی به عهد ولایت است. ایشان فرمودند: «اگر شیعیان ما... در وفای به عهدی که بر آنان است اتّحاد داشتند، سعادت دیدار ما برای آنان به تأخیر نمی‌افتاد...» .

این استاد حوزه، امام عصر(عج) را محور و مدار حق دانست و به رویاتی از ایشان اشاره کرد مبنی بر اینکه «حقّ با ما است و در میان ما است؛ کسی جز ما چنین ادعایی نکند...» .

وی به بیان مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت‌الله وحید خراسانی استناد کرد که فرموده‌اند: «... آن گل سرسبد خلقت، حجت بن الحسن (عج) است... دگر یک آن پایش از این عالم جدا شود، منظومه‌ای نمی‌ماند... خلاصه، محور و مرکز ظاهر و باطن وجود امام زمان (عج) است.»

حجت‌ الاسلام بهرام نسب با اشاره به احاطه علمی امام معصوم (ع) بر اعمال و احوال مردم، روایتی را تشریح کرد که: «علم ما به خبرهای شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما بر ما مخفی نمی‌ماند».

وی گفت: امام زمان(عج) به شیعیان فرمودند: «برای تعجیل فرج زیاد دعا کنید، زیرا همین دعا کردن، فرج (گشایش امر) شما است».

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha