حدیث روز

دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
آیین تشییع رهبر شهید، بزرگ‌ترین رزمایش مردمی در دفاع از ولایت است

حوزه/ حجت‌الاسلام محمدی، آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید را بزرگ‌ترین رزمایش مردمی در دفاع از ولایت و آرمان‌های انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: حضور گسترده ملت ایران در این مراسم، جلوه‌ای از وفاداری به ولایت فقیه، پاسداشت خون شهدا و نمایش وحدت و اقتدار ملی در برابر دیدگان جهانیان خواهد بود.

حجت‌الاسلام‌ محمدرضا محمدی امام جمعه نهاوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، با اشاره به برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، این مراسم را جلوه‌ای کم‌نظیر از وحدت، ولایت‌مداری و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: حضور گسترده مردم در این اجتماع عظیم، نشان‌دهنده پیوند عمیق ملت با جایگاه ولایت فقیه و دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.

وی افزود: حضور پرشور مردم از اقشار مختلف و همچنین همراهی آزادگان و حق‌طلبان جهان در این مراسم، بیانگر آن است که گفتمان انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت همچنان زنده و الهام‌بخش است و ملت ایران در حمایت از ولایت و خون شهدا، استوار و متحد ایستاده است.

امام جمعه نهاوند، با اشاره به جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، تأکید کرد: خون رهبر شهید و دیگر شهدای مظلوم هرگز به فراموشی سپرده نخواهد شد و انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی و بین‌المللی، پیگیری و مجازات عاملان این جنایت‌ها را با جدیت دنبال کنند.

وی با بیان اینکه دشمنان همواره درصدد تضعیف انسجام ملی و فاصله انداختن میان مردم و نظام اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: حضور آگاهانه مردم در مراسم‌های گرامیداشت رهبر شهید و اجتماعات مردمی، نشان داد که ملت ایران با بصیرت و هوشیاری، همچنان پایبند به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه است و در برابر توطئه‌های دشمنان عقب‌نشینی نخواهد کرد.

حجت‌الاسلام محمدی، ولایت فقیه را محور وحدت و اقتدار نظام اسلامی توصیف کرد و یادآور شد: جایگاه ولایت، عامل انسجام و همبستگی ملت ایران است و عشق و ارادت مردم به این جایگاه در آیین وداع با رهبر شهید، به‌روشنی در صحنه‌های حضور مردمی جلوه‌گر شد.

وی با اشاره به برگزاری آیین‌های وداع، تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر رهبر شهید، اظهار کرد: امیدواریم این مراسم با حضور گسترده مردم به یکی از ماندگارترین اجتماعات تاریخ کشور تبدیل شود و بار دیگر اقتدار، همبستگی و وفاداری ملت ایران به ارزش‌های انقلاب اسلامی را در برابر دیدگان جهانیان به نمایش بگذارد.

امام جمعه نهاوند با قدردانی از استقبال مردم شهرستان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید، تصریح کرد: شرکت در آیین تشییع رهبر شهید، تجدید عهد با ولایت، پاسداشت راه شهدا و اعلام ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان انقلاب اسلامی است؛ حضوری که بار دیگر وحدت و اقتدار ملی را به نمایش خواهد گذاشت.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha