یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۹
رهبر شهید اهل عمل محکم و قوی و عالمانه بود

حوزه/ حجت‌الاسلام رفیعی با اشاره به آیات ابتدایی سوره ملک تصریح کرد: عمل احسن، عمل بیشتر نیست عمل بهتر و عمل باکیفیت است و رهبر شهید اهل عمل احسن و متقن و محکم و قوی و عالمانه بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی کارشناس دینی عصر یکشنبه(۲۱ تیر) در آئین بزرگداشت آقای شهید ایران که با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مصلی امام علی علیه‌السلام شهر کرمان برگزار شد؛ تصریح کرد: شهادت بالاترین پاداش به اهل تقوا است.

وی با بیان رهبر شهید در میان ما نیست اما همه دغدغه‌ها و توصیه‌های ایشان باید پیگیری شود مراجعه به کتاب صوتی ۴۴ ویژگی رهبر شهید به خصوص برای مدیران را واجب و لازم دانست و گفت: این کتاب را برای کارمندان به مسابقه بگذارید که واقعاً شنیدنی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به آیات ابتدایی سوره ملک تصریح کرد: عمل احسن، عمل بیشتر نیست عمل بهتر و عمل باکیفیت است و رهبر شهید اهل عمل احسن و متقن و محکم و قوی و عالمانه بود.

وی با بیان اینکه ایشان نیم قرن سکان‌دار کشور بود؛ معنویت و خدامحوری را نخستین ویژگی رهبر شهید دانست و افزود: باور به خدا در وجود ایشان موج می‌زد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: رهبر شهید اهل تهجد بودند و گاهی ۴۵ دقیقه سر بر سجده می‌نهادند.

کارشناس دینی با اشاره آیات ۱۱۱ و ۱۱۲ سوره مبارکه توبه تصریح کرد: خداوند جان آن دسته از مؤمنین را می‌خرد که ۹ ویژگیِ تائب، عابد، راکع، ساجد را داشته باشند و رهبر شهید ما همه این ویژگی‌ها را داشت.

استاد حوزه و دانشگاه توسل به امام حسین علیه‌السلام، توصیه مداوم به انس با قرآن، شجاعت در بیان و تبیین مطالب، حُریت، نترسیدن از سرزنش‌ها در راه حق، اخلاق دینی، تواضع، فروتنی، انصاف و سعه صدر را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید فهرست کرد و گفت: بسیاری از مطالب و ویژگی‌های ایشان برای مردم گفته نشده است.

وی ادامه داد: واقعاً نمی‌دانیم از کدام زاویه به معرفی شخصیت ایشان ورود کنیم؛ علم؟ هنر؟ تاریخ‌شناسی؟ غرب‌شناسی تصریح کرد: ایشان زعیم ذوفنون بودند که چند سال قبل نیز همایشی با همین عنوان برگزار و دو جلد منظومه فکری مقام معظم رهبری رونمایی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در خصوص وجه ادبی شخصیت رهبر شهید گفت: ایشان می‌فرمودند دیوان حافظ جزو جهیزیه مادرم بود و من از کودکی حافظ می‌خواندم و با شاهنامه آشنا بودم؛ رستم و اسفندیار شخصیت‌های نمادین مردان ایرانی و شاهنامه تجلی قرآن و تجلی اندیشه ایرانی یک شیعه است.

کارشناس دینی ادامه داد: ایشان همچنین فرموده بودند در ۱۸ سالگی در انجمن شعر مشهد شرکت می‌کردم اما به خاطر حضور بزرگان در آن هیچگاه اشعار خود را نخواندم اما نقاد شاعران بودم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با تصریح به اینکه همه ویژگی‌های شخصیتی ایشان یک شبه پیدا نشده است؛ اظهار کرد: ایشان انتقادپذیر بودند و خود بنده بارها نکاتی خدمت ایشان عرض می‌کردم.

وی در پایان این بخش از سخنانش گفت: ایشان به همه روضه‌ها علاقه داشتند اما روضه حضرت ابالفضل علیه‌السلام برای ایشان فضای دیگری داشت.

استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش تواضع، شهرت‌گریزی، ساده‌زیستی را از جمله ویژگی‌های امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای عنوان کرد و با ابراز امیدواری بر اینکه با دفع خطرات زمینه حضور ایشان در بین مردم نیز فراهم شود؛ به روایتی از لحظات اولیه پس از حمله به بیت رهبری پرداخت.

وی گفت: وقتی موج انفجار ایشان{امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای} را گرفت، پرتاب شدند و بعد یک لحظه که بلند شدند اصرار کردند که می‌خواهم بابا را ببینم که ایشان را آوردند، حالشان خوب بود و جراحات جدی نبود و به حمدللّه زود هم بهبودی پیدا کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: ایشان آمدند بالای سر پدر و فرمودند من مشت گره کرده بابا را دیدم، بدنی که روی زمین افتاده بود.

وی با اشاره به تشییع باشکوه رهبر شهید درباره شب تدفین پیکر مطهر گفت: خانواده آقا به خصوص تنها دخترشان که هم پدر و هم همسر و خواهر از دست دادند خیلی بیقرار بودند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha