جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۶
مساجد باید به پایگاه تربیت نسل جوان تبدیل شوند

حوزه/ حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی،در پیامی به مناسبت روز جهانی مسجد، این مکان مقدس را فراتر از محل عبادت و کانونی برای ترویج ارزش‌های الهی، وحدت اجتماعی و رفع آسیب‌های جامعه دانست و بر ضرورت تلاش برای ارتقای جایگاه مساجد به تراز نظام اسلامی و جذب حداکثری نسل جوان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه استان کرمان در پیامی به مناسبت روز جهانی مسجد، این مکان مقدس را فراتر از محل عبادت و کانونی برای ترویج ارزش‌های الهی، وحدت اجتماعی و رفع آسیب‌های جامعه دانست و بر ضرورت تلاش برای ارتقای جایگاه مساجد به تراز نظام اسلامی و جذب حداکثری نسل جوان تأکید کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم شریف و مؤمن استان کرمان؛ خصوصاً اهالی مسجد و نمازگزاران عزیز

سلام علیکم

ضمن گرامیداشت فرا رسیدن «روز جهانی مسجد» (۳۱ مردادماه),این روز یادآور جنایت به آتش کشیدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی است و نشان دهنده ذات خبیص این رژیم غاصب است.

مسجد، تنها یک مکان برای عبادت نیست؛ بلکه کانونی برای ترویج ارزش‌های الهی، همبستگی و وحدت اجتماعی، و پرورش اندیشه‌های متعالی است. انقلاب اسلامی ما از مساجد آغاز شد و امروز نیز این پایگاه‌های مقدس، یکی از مهم‌ترین مراکز مردمی برای رفع مشکلات جامعه هستند. مسجد می‌تواند در حل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، یاری‌رسان کشور باشد.

امروز وظیفه داریم تا با همدلی و همفکری، مساجد را به جایگاهی برسانیم که شأن و تراز نظام اسلامی است. باید مساجد را به پایگاهی برای جذب و تربیت نسل جوان تبدیل کنیم و با برنامه‌ریزی هدفمند، آنان را در مسیر رشد و تعالی قرار دهیم.

از تمامی ائمه جماعات، هیأت امناء، خادمین و فعالان عرصه مسجد که با عشق و ایمان در این راه گام برمی‌دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.

از خداوند متعال می‌خواهیم که همه ما را در خدمت به این سنگرهای ایمان، موفق و مؤید بدارد.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حسن علیدادی سلیمانی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha