یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴
مسجد سنگر ایمان و نماز معیار رشد معنوی است

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در کرمانشاه همزمان با روز جهانی مسجد و آغاز امامت حضرت مهدی(عج)، رابطه طلاب، بسیج و فضلا با امام زمان را «ارتباط سرباز و فرمانده» توصیف کرد و مسجد را «سنگر ایمان» و نماز را «ملاک رشد معنوی» خواند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، مسجد پیامبر اعظم (ص) میزبان حجت الاسلام والمسلمین غفوری، نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، به مناسبت روز جهانی مسجد و آغاز امامت حضرت مهدی موعود (عج) بود.

امام جمعه کرمانشاه در سخنانی، پیوند بسیج، طلاب و فضلای علوم دینی با امام زمان (عج) را رابطه ای سرباز و فرمانده توصیف و تأکید کرد که آنان خود را سربازان آن حضرت می دانند.

وی با مروری بر مبارزات پیش از انقلاب، اظهار داشت که انقلاب اسلامی به برکت مجاهدت امام راحل، علما، روحانیون، طلاب و فضلا و با پشتیبانی مردم مؤمن و انقلابی به ثمر نشست و در عمل ثابت شد که این جمع، سربازان حضرت ولیعصر (عج) بوده اند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، نقش نیروهای مسلح از جمله بسیج، سپاه و مدافعان امنیت را ستود و گفت که همه آنان افتخار سربازی حضرت ولیعصر (عج) را یدک می کشند و امروز برای دفاع از اسلام و تحقق عدالت جهانی در رکاب آن حضرت تمرین می سازند.

وی انقلاب اسلامی را آزمونی برای ملت ایران دانست و خاطرنشان کرد که این انقلاب نشان داد در صورت ظهور حضرت ولیعصر (عج)، ملت ایران چگونه از نایب امام زمان حمایت خواهد کرد؛ همانگونه که رفتار مردم کوفه با مسلم بن عقیل (علیه السلام) در کربلا، آزمونی تاریخی بود.

امام جمعه کرمانشاه، حمایت همه جانبه ملت از امام راحل و رهبر معظم انقلاب را موجب سربلندی ایران اسلامی خواند و تصریح کرد که این همراهی، شایستگی ایرانیان را برای سربازی حضرت ولیعصر (عج) به اثبات رساند.

وی همچنین به نقل از امام راحل و امام شهید، ملت ایران را بهترین ملت تاریخ اسلام معرفی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری در بخش دیگری از سخنان خود، به ایثارگریهای دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت که روحانیت، بسیج و سپاه با تقدیم شهدای فراوان، گواه روشنی بر سربازی حضرت ولیعصر (عج) هستند.

وی ایستادگی ملت ایران در برابر قدرتهای بزرگ و پیروزی بر دشمنان را با وجود شهادت فرماندهان و مسئولان، مرهون فضل الهی و عنایت و نصرت حضرت ولیعصر (عج) دانست.

امام جمعه کرمانشاه با یادآوری فرمایش امام راحل که «مسجد سنگر است»، تأکید کرد که مسجد حقیقتاً سنگر در برابر شیطان، پناهگاه انسان از وسوسه ها، زمینه ساز قرب الهی و خانه خداست.

وی حضور در مسجد، اقامه نماز جماعت، شرکت در نماز جمعه و آبادانی مساجد را از وظایف مهم مؤمنان برشمرد و افزود که باید حضور در مسجد و نماز اول وقت را از وظایف اولیه خود دانست.

نماینده ولی فقیه در استان، وقت نماز اول وقت و ظهر جمعه را متعلق به خدا خواند و هشدار داد که نباید با پرداختن به امور دیگر تضییع شود؛ وی توجه به نماز اول وقت، جماعت و نماز جمعه را از معیارهای رشد معنوی معرفی کرد.

وی با استناد به سیره پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (علیهم السلام)، خاطرنشان کرد که حتی در بحبوحه جنگ در ظهر عاشورا، حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) نماز را بر جنگ مقدم داشتند و نماز خوف اقامه کردند؛ این امر، اهمیت والای نماز و جایگاه آن در مسیر هدایت را نمایان میسازد.

در پایان این مراسم، از تعدادی از ائمه جماعات، اعضای هیئت امنا و مسئولان پایگاه های بسیج مساجد شهر کرمانشاه تقدیر به عمل آمد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha